12:01, 20 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare

O reteta de friptura de pui foarte frageda si cu multe legume.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura de pui la cuptor:

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi medii
  • un ardei gras verde sau rosu
  • 1 morcov
  • 4-5 ciuperci
  • 5-6 catei de usturoi
  • mazare
  • porumb
  • fasole verde

Mod de preparare friptura de pui la cuptor:

Se spala puiul si se taie bucati. Se parlesc cateva secunde, dupa care se asaza in tava. Se adauga 1 lingura de ulei de masline, legumele spalate si taiate bucatele medii, mazarea, porumbul si fasolea verde, ciupercile si usturoiul taiat felii. Se dizolva 1 lingura de bulion intr-o cana de apa, se toarna peste toata compozitia si condimente dupa gust. Se da la cuptor circa 40-50 de minute. Se serveste calda cu un pahar de vin, dupa preferinta.


O reteta propusa de: angelika nitu (angyela36)

Citeste si:
Cum alegi vinul potrivit pentru o cină în familie
 Cum alegi vinul potrivit...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri