Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru friptura de pui la cuptor:
- 1 pui
- 1 ceapa
- 2 cartofi medii
- un ardei gras verde sau rosu
- 1 morcov
- 4-5 ciuperci
- 5-6 catei de usturoi
- mazare
- porumb
- fasole verde
Mod de preparare friptura de pui la cuptor:
Se spala puiul si se taie bucati. Se parlesc cateva secunde, dupa care se asaza in tava. Se adauga 1 lingura de ulei de masline, legumele spalate si taiate bucatele medii, mazarea, porumbul si fasolea verde, ciupercile si usturoiul taiat felii. Se dizolva 1 lingura de bulion intr-o cana de apa, se toarna peste toata compozitia si condimente dupa gust. Se da la cuptor circa 40-50 de minute. Se serveste calda cu un pahar de vin, dupa preferinta.
O reteta propusa de: angelika nitu (angyela36)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?