19 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare 46 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Reteta perfecta pentru femeile ocupate, care vin tarziu de la serviciu, dar prefera mancarea facuta de ea pentru familie!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu smantana:

  • 1 piept de pui
  • 500 ml smantana
  • 1 ceapa
  • piper alb
  • lapte
  • ulei de masline
  • o lingura de faina alba
  • preferential o crenguta de cimbru

Mod de preparare piept de pui cu smantana:

Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in fisii subtiri de un cm. Se sareaza putin si se prajeste in ulei de masline bine incins. Ceapa se toaca marunt si se amesteca cu pieptul prajit si se toarna cateva linguri de apa pentru a se muia ceapa. Se toarna smantana, se adauga piperul si laptele in care s-a dizolvat faina.
Cand este gata putem adauga crenguta de cimbru pentru aroma sau putin oreganao.


O reteta propusa de: mihaela gudana (LOUIS)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri