Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu smantana:
- 1 piept de pui
- 500 ml smantana
- 1 ceapa
- piper alb
- lapte
- ulei de masline
- o lingura de faina alba
- preferential o crenguta de cimbru
Mod de preparare piept de pui cu smantana:
Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in fisii subtiri de un cm. Se sareaza putin si se prajeste in ulei de masline bine incins. Ceapa se toaca marunt si se amesteca cu pieptul prajit si se toarna cateva linguri de apa pentru a se muia ceapa. Se toarna smantana, se adauga piperul si laptele in care s-a dizolvat faina.
Cand este gata putem adauga crenguta de cimbru pentru aroma sau putin oreganao.
O reteta propusa de: mihaela gudana (LOUIS)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară