Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu smantana:
- 1 piept de pui
- 500 ml smantana
- 1 ceapa
- piper alb
- lapte
- ulei de masline
- o lingura de faina alba
- preferential o crenguta de cimbru
Mod de preparare piept de pui cu smantana:
Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in fisii subtiri de un cm. Se sareaza putin si se prajeste in ulei de masline bine incins. Ceapa se toaca marunt si se amesteca cu pieptul prajit si se toarna cateva linguri de apa pentru a se muia ceapa. Se toarna smantana, se adauga piperul si laptele in care s-a dizolvat faina.
Cand este gata putem adauga crenguta de cimbru pentru aroma sau putin oreganao.
O reteta propusa de: mihaela gudana (LOUIS)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.