Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru legume la gratar:
- dovlecel, rosii, ardei verde, vinete,ceapa
- ulei ptr uns
Sos:
- patrunjel si busuioc proaspat
- 1 catel de usturoi
- ulei de masline extra virgin
- zeama de lamaie
- sare si piper, proaspat macinat
Mod de preparare legume la gratar:
Se taie legumele in rondele. Le-am taiat asa fiindca am vrut sa folosesc betisoarele, dar se pot taia si longitudinal daca folositi direct pe grill.
Se ung feliile cu ulei si se aseaza pe betele ptr gratar.
Am pus betele pe grilul infierbantat si dupa ce le-am facut le-am intors pe partea cealalta.
Se inteapa cu furculita din cand in cand ptr a incerca daca s-au facut.
Se mixeaza ingredientele pentru sos.
Cand s-au facut legumele se iau de pe gratar si se toarna sosul peste.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară