Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru legume la gratar:
- dovlecel, rosii, ardei verde, vinete,ceapa
- ulei ptr uns
Sos:
- patrunjel si busuioc proaspat
- 1 catel de usturoi
- ulei de masline extra virgin
- zeama de lamaie
- sare si piper, proaspat macinat
Mod de preparare legume la gratar:
Se taie legumele in rondele. Le-am taiat asa fiindca am vrut sa folosesc betisoarele, dar se pot taia si longitudinal daca folositi direct pe grill.
Se ung feliile cu ulei si se aseaza pe betele ptr gratar.
Am pus betele pe grilul infierbantat si dupa ce le-am facut le-am intors pe partea cealalta.
Se inteapa cu furculita din cand in cand ptr a incerca daca s-au facut.
Se mixeaza ingredientele pentru sos.
Cand s-au facut legumele se iau de pe gratar si se toarna sosul peste.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?