Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru legume la gratar:
- dovlecel, rosii, ardei verde, vinete,ceapa
- ulei ptr uns
Sos:
NOU! Primer pentru scalp cu Ulei de Marula de la Wella Professionals

- patrunjel si busuioc proaspat
- 1 catel de usturoi
- ulei de masline extra virgin
- zeama de lamaie
- sare si piper, proaspat macinat
Mod de preparare legume la gratar:
Se taie legumele in rondele. Le-am taiat asa fiindca am vrut sa folosesc betisoarele, dar se pot taia si longitudinal daca folositi direct pe grill.
Se ung feliile cu ulei si se aseaza pe betele ptr gratar.
Am pus betele pe grilul infierbantat si dupa ce le-am facut le-am intors pe partea cealalta.
Se inteapa cu furculita din cand in cand ptr a incerca daca s-au facut.
Se mixeaza ingredientele pentru sos.
Cand s-au facut legumele se iau de pe gratar si se toarna sosul peste.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Rețeta blondului suprem cu noile nuanțe de la Palette Intensive...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?