Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciocolata de casa:
- 250 gr zahar
- 125 gr margarina
- 125 ml apa
- 400 gr lapte praf
- 5 linguri cacao
- migdale
- fistic
- 1 lingura otet
Mod de preparare ciocolata de casa:
Intr-o craticioara se pune zaharul, apa si otetul si se fierbe pana se topeste zaharul.
Se ia de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste.
Se adauga laptele praf si cacao, care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase.
Se adauga si migdalele si fisticul, bineinteles ca se pot adauga si alte feluri de nuci si stafide.
Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca. De fapt se intareste repede, dar cred ca e deja o traditie sa o facem pentru a doua zi.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”