Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciocolata de casa:
- 250 gr zahar
- 125 gr margarina
- 125 ml apa
- 400 gr lapte praf
- 5 linguri cacao
- migdale
- fistic
- 1 lingura otet
Mod de preparare ciocolata de casa:
Intr-o craticioara se pune zaharul, apa si otetul si se fierbe pana se topeste zaharul.
Se ia de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste.
Se adauga laptele praf si cacao, care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase.
Se adauga si migdalele si fisticul, bineinteles ca se pot adauga si alte feluri de nuci si stafide.
Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca. De fapt se intareste repede, dar cred ca e deja o traditie sa o facem pentru a doua zi.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară