O reteta de ciocolata de casa absolut delicioasa!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciocolata de casa:

  • 250 gr zahar
  • 125 gr margarina
  • 125 ml apa
  • 400 gr lapte praf
  • 5 linguri cacao
  • migdale
  • fistic
  • 1 lingura otet

Mod de preparare ciocolata de casa:

Intr-o craticioara se pune zaharul, apa si otetul si se fierbe pana se topeste zaharul.
Se ia de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste.
Se adauga laptele praf si cacao, care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase.
Se adauga si migdalele si fisticul, bineinteles ca se pot adauga si alte feluri de nuci si stafide.
Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca. De fapt se intareste repede, dar cred ca e deja o traditie sa o facem pentru a doua zi.

O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciocolata de casa.