Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciocolata de casa:
- 250 gr zahar
- 125 gr margarina
- 125 ml apa
- 400 gr lapte praf
- 5 linguri cacao
- migdale
- fistic
- 1 lingura otet
Mod de preparare ciocolata de casa:
Intr-o craticioara se pune zaharul, apa si otetul si se fierbe pana se topeste zaharul.
Se ia de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste.
Se adauga laptele praf si cacao, care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase.
Se adauga si migdalele si fisticul, bineinteles ca se pot adauga si alte feluri de nuci si stafide.
Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca. De fapt se intareste repede, dar cred ca e deja o traditie sa o facem pentru a doua zi.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Lacul Baikal din Rusia oferă un spectacol fabulos al gheții iarna:...

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili