Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru lasagna cu legume:
- 250 gr ciuperci de padure fierte
- 9 foi de lasagna
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- frunze de busuioc proaspete
- 500 ml suc de rosii
- sare, piper proaspat macinat
- ulei de masline extra virgin
Mod de preparare lasagna cu legume:
Se feliaza ciupercile, se taie ceapa si usturoiul. Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile, apoi sarea, piperul si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc.
Se asaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi, terminand cu ciupercile. Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor, cam 30-40 de minute. Se serveste calda si se orneaza cu frunze de busuioc.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”