Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru lasagna cu legume:
- 250 gr ciuperci de padure fierte
- 9 foi de lasagna
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- frunze de busuioc proaspete
- 500 ml suc de rosii
- sare, piper proaspat macinat
- ulei de masline extra virgin
Mod de preparare lasagna cu legume:
Se feliaza ciupercile, se taie ceapa si usturoiul. Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile, apoi sarea, piperul si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc.
Se asaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi, terminand cu ciupercile. Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor, cam 30-40 de minute. Se serveste calda si se orneaza cu frunze de busuioc.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie