12:01, 5 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare

Iata ca se poate face lasagna si cu legume proaspete.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru lasagna cu legume:

  • 250 gr ciuperci de padure fierte
  • 9 foi de lasagna
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • frunze de busuioc proaspete
  • 500 ml suc de rosii
  • sare, piper proaspat macinat
  • ulei de masline extra virgin

Mod de preparare lasagna cu legume:

Se feliaza ciupercile, se taie ceapa si usturoiul. Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile, apoi sarea, piperul si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc.
Se asaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi, terminand cu ciupercile

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri