Iata ca se poate face lasagna si cu legume proaspete.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru lasagna cu legume:

  • 250 gr ciuperci de padure fierte
  • 9 foi de lasagna
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • frunze de busuioc proaspete
  • 500 ml suc de rosii
  • sare, piper proaspat macinat
  • ulei de masline extra virgin

Mod de preparare lasagna cu legume:

Se feliaza ciupercile, se taie ceapa si usturoiul. Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile, apoi sarea, piperul si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc.
Se asaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi, terminand cu ciupercile. Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor, cam 30-40 de minute. Se serveste calda si se orneaza cu frunze de busuioc.

O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Lasagna cu legume.