Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru lasagna cu legume:
- 250 gr ciuperci de padure fierte
- 9 foi de lasagna
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- frunze de busuioc proaspete
- 500 ml suc de rosii
- sare, piper proaspat macinat
- ulei de masline extra virgin
Mod de preparare lasagna cu legume:
Se feliaza ciupercile, se taie ceapa si usturoiul. Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile, apoi sarea, piperul si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc.
Se asaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi, terminand cu ciupercile. Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor, cam 30-40 de minute. Se serveste calda si se orneaza cu frunze de busuioc.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă