12:01, 6 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare

Un desert extraordinar cu piscoturi, mascarpone si nutella, totul invelit in nuca de cocos!

Va propunem o interesanta reteta de prajitura cu piscoturi, mascarpoone, nutella si nuca sa cocos!

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pavesini cu mascarpone si nutella:

  • 20 pavesini (piscoturi taiate in 2 jumatati)
  • mascarpone
  • nutella
  • 2 cescute cafea
  • nuca de cocos

Mod de preparare pavesini cu mascarpone si nutella:

Pe 10 pavesini intinzi mascarpone, iar pe ceilalti 10 intinzi nutella. Unim o parte cu nutela si una cu mascarpone ( tip sandwich). Intr-o farfurie adanca se varsa cafeaua. Luam pavesini uniti si ii trecem usor prin cafea, daca se tin prea mult in cafea se rup, dupa care se trec in cocos se asaza pe o farfurie si se pun in frigider, se servesc reci.

SPER SA VA PLACA!!!


O reteta propusa de: motoc georgiana (garbo258075)

Citeste si:
Nestlé lansează în România noua gamă de produse Starbucks,...
Nestlé lansează în România...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri