O reteta excelenta pentru un pranz copios: pulpe de pui umplute cu ciuperci si garnitura de cartofi bulgaresti!
Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pulpe de pui umplute cu ciuperci:
- 2 pulpe de pui intregi
- 150 g ciuperci
- 200 g cascaval
- sare
- piper
- 2 oua (pentru pulpe care trebuie facute pane )
- patrunjel verde
- 400 gr cartofi
Mod de preparare pulpe de pui umplute cu ciuperci:
Cartofii se fierb in coaja, apoi se taie in doua pe lungime. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in ulei. Pulpele de pui se dezoseaza,se bate bine carnea. Se umplu cu ciupercile, cascavalul ras, sare si piper dupa gust, patrunjel verde. Se leaga cu ata sau se folosesc scobitori pentru prinderea partilor si se fierb in apa cu putina vegeta, se dau prin ou si faina si se prajesc.Pulpele se servesc cu cartofi si castraveti murati.POFTA BUNA
O reteta propusa de: Alina Lacramioara Marginean (marginean)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară