O reteta excelenta pentru un pranz copios: pulpe de pui umplute cu ciuperci si garnitura de cartofi bulgaresti!
Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pulpe de pui umplute cu ciuperci:
- 2 pulpe de pui intregi
- 150 g ciuperci
- 200 g cascaval
- sare
- piper
- 2 oua (pentru pulpe care trebuie facute pane )
- patrunjel verde
- 400 gr cartofi
Mod de preparare pulpe de pui umplute cu ciuperci:
Cartofii se fierb in coaja, apoi se taie in doua pe lungime. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in ulei. Pulpele de pui se dezoseaza,se bate bine carnea. Se umplu cu ciupercile, cascavalul ras, sare si piper dupa gust, patrunjel verde. Se leaga cu ata sau se folosesc scobitori pentru prinderea partilor si se fierb in apa cu putina vegeta, se dau prin ou si faina si se prajesc.Pulpele se servesc cu cartofi si castraveti murati.POFTA BUNA
O reteta propusa de: Alina Lacramioara Marginean (marginean)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.