Revista La Cucina iti recomanda o reteta potrivita acestui sezon. Afla cat de usor o poti prepara chiar tu in casa. Putem acoperi pateul cu un strat de unt topit si aromat cu cimbru sau arpagic verde. Topim 60g de unt intr-o craticioara, adaugam verdeata si turnam peste pateul asezat in caserola. De asemenea putem adauga in pateu putin usturoi tocat si 1-2 linguri de coniac, pentru un gust mai bogat.
Revista La Cucina iti recomanda o reteta potrivita acestui sezon. Afla cat de usor o poti prepara chiar tu in casa. Putem acoperi pateul cu un strat de unt topit si aromat cu cimbru sau arpagic verde. Topim 60g de unt intr-o craticioara, adaugam verdeata si turnam peste pateul asezat in caserola. De asemenea putem adauga in pateu putin usturoi tocat si 1-2 linguri de coniac, pentru un gust mai bogat. 
  Ingrediente   - 500g ficat de pui
  - 200g smantana
  - 50g unt
  - marar verde
  - sare
  - piper
  
  Cum preparam  • Fierbem ficatul de pui in apa cu sare. Lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, tocam cu masina de tocat, trei sferturi din cantitate, folosind cea mai mica sita.
 • incingem untul intr-o craticioara, punem ficatul tocat, sare si piper dupa gust. Fierbem 10 minute amestecand continuu.
 • La final punem smantana, ficatul intreg si mararul tocat. Servim cu paine prajita.  
 6 portii 
 Timp de preparare: 40 minute 
 Pentru mai multe retete, te asteptam pe
 https://www.lacucina.ro/.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Salata a la russe - o salată delicioasă, festivă! Rețeta tradițională și variante moderne
Compot de Vișine: Rețeta Delicioasă și Beneficii. Cum să Prepari Compot de Vișine pentru Iarnă
Ciocolata caldă - Rețete delicioase și sfaturi pentru preparare
Garbo 
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
 
 
Garbo - Arta de a trăi frumos!
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei