Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
45 - min
Ingrediente:
- 300g.morcovi,
- 300g.telina,
- 1 legatura de ceapa verde,
- 3 linguri ulei,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper,
- 2 oua,
- 4 cotlete de porc(a 180g.)
- 1 lingura unt;
Mod de preparare:
1.Se toaca marunt morcovii si telina, iar ceapa de taie rondele.Petrunjelul se toaca si se incorporeaza in amestecul de mai sus.Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga cca.2 linguri de apa si se inabusesc cca.5 minute.
2.Se condimenteaza cotletele ,se cresteaza cu un cutit ascutit, facandu-li-se un buzunar , care se umple cu compozitia de legume si se prinde cu scobitori.Se prajesc cotletele in ulei incins.Se adauga restul de ceapa verde tocata,se condimenteaza , daca mai este necesar, si se prajesc in continuare inca 8 minute pe fiecare parte.La final se topeste untul peste cotlete si se serveste preparatul insotit de o garnitura , dupa plac , si un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?