Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
45 - min
Ingrediente:
- 300g.morcovi,
- 300g.telina,
- 1 legatura de ceapa verde,
- 3 linguri ulei,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper,
- 2 oua,
- 4 cotlete de porc(a 180g.)
- 1 lingura unt;
Mod de preparare:
1.Se toaca marunt morcovii si telina, iar ceapa de taie rondele.Petrunjelul se toaca si se incorporeaza in amestecul de mai sus.Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga cca.2 linguri de apa si se inabusesc cca.5 minute.
2.Se condimenteaza cotletele ,se cresteaza cu un cutit ascutit, facandu-li-se un buzunar , care se umple cu compozitia de legume si se prinde cu scobitori.Se prajesc cotletele in ulei incins.Se adauga restul de ceapa verde tocata,se condimenteaza , daca mai este necesar, si se prajesc in continuare inca 8 minute pe fiecare parte.La final se topeste untul peste cotlete si se serveste preparatul insotit de o garnitura , dupa plac , si un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară