Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
45 - min
Ingrediente:
- 300g.morcovi,
- 300g.telina,
- 1 legatura de ceapa verde,
- 3 linguri ulei,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper,
- 2 oua,
- 4 cotlete de porc(a 180g.)
- 1 lingura unt;
Mod de preparare:
1.Se toaca marunt morcovii si telina, iar ceapa de taie rondele.Petrunjelul se toaca si se incorporeaza in amestecul de mai sus.Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga cca.2 linguri de apa si se inabusesc cca.5 minute.
2.Se condimenteaza cotletele ,se cresteaza cu un cutit ascutit, facandu-li-se un buzunar , care se umple cu compozitia de legume si se prinde cu scobitori.Se prajesc cotletele in ulei incins.Se adauga restul de ceapa verde tocata,se condimenteaza , daca mai este necesar, si se prajesc in continuare inca 8 minute pe fiecare parte.La final se topeste untul peste cotlete si se serveste preparatul insotit de o garnitura , dupa plac , si un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.