Este un preparat usor si foarte gustos.
Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
55' - min
Ingrediente:
750g.fasole verde fideluta,
175ml. lapte,
4 oua,
3 linguri unt,
2 felii de paine,
sos de rosii,
pesmet,
marar verde,
patrunjel verde,
sare;
Mod de preparare si pregatire:
1.Se pune fasolea curatata si spalata sa fiarba in putina apa cu sare,apoi se taie bucatele .
2.Se freaca untul spuma,se inmoaie painea in lapte si se stoarce.
3.Se bat albusurile spuma ,se spala si se toaca verdeata.(mararul si patrunjeleul)
4.Se amesteca untul cu painea ,galbenusurile ,verdeata si fasolea ,se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor.
5.Se unge un vas de Jena cu unt, se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia si se da la cuptor 45 de minute.
6.Se serveste calda ,cu sos de rosii.
O reteta propusa de Vekas Maria
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana