IN ACEST ARTICOL:
Este un preparat usor si foarte gustos.
Rezumat:
Este un preparat usor si foarte gustos.

Dificultate:
redusa

Timp de preparare:


55' - min

Ingrediente:

750g.fasole verde fideluta,
175ml. lapte,
4 oua,
3 linguri unt,
2 felii de paine,
sos de rosii,
pesmet,
marar verde,
patrunjel verde,
sare;

Mod de preparare si pregatire:

1.Se pune fasolea curatata si spalata sa fiarba in putina apa cu sare,apoi se taie bucatele .
2.Se freaca untul spuma,se inmoaie painea in lapte si se stoarce.
3.Se bat albusurile spuma ,se spala si se toaca verdeata.(mararul si patrunjeleul)
4.Se amesteca untul cu painea ,galbenusurile ,verdeata si fasolea ,se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor.
5.Se unge un vas de Jena cu unt, se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia si se da la cuptor 45 de minute.
6.Se serveste calda ,cu sos de rosii.

O reteta propusa de Vekas Maria

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri