Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
45 - min
Ingrediente:
1kg.piept de rata,
400g.sparanghel verde curatat,
200g.capsuni,
3 linguri suc de lamaie,
8 frunze de busuioc,
4 linguri otet balsamic,
sos Tabasco(dupa gust);
Mod de preparare si pregatire:
1.Se cresteaza pieptul de rata ,dar numai partea grasa , fara sa se ajunga la carne.Se stropeste cu 4 linguri de otet balsamic si se lasa 20 minute , la temperatura bucatariei.Apoi, se frige pieptul de rata ,la inceput cu partea grasa, timp de 6 minute, apoi se intoarce si se continua frigerea inca 10 minute.
2.Se amesteca capsunile curatate cu sparanghelul oparit ,cu sucul de lamaie si cu sosul Tabasco si se serveste sosul cu pieptul de rata fript si un vin rosu..Se orneaza preparatul cu frunze de busuioc proaspat.
O reteta propusa de Vekas Tracy
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei