Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
45 - min
Ingrediente:
1kg.piept de rata,
400g.sparanghel verde curatat,
200g.capsuni,
3 linguri suc de lamaie,
8 frunze de busuioc,
4 linguri otet balsamic,
sos Tabasco(dupa gust);
Mod de preparare si pregatire:
1.Se cresteaza pieptul de rata ,dar numai partea grasa , fara sa se ajunga la carne.Se stropeste cu 4 linguri de otet balsamic si se lasa 20 minute , la temperatura bucatariei.Apoi, se frige pieptul de rata ,la inceput cu partea grasa, timp de 6 minute, apoi se intoarce si se continua frigerea inca 10 minute.
2.Se amesteca capsunile curatate cu sparanghelul oparit ,cu sucul de lamaie si cu sosul Tabasco si se serveste sosul cu pieptul de rata fript si un vin rosu..Se orneaza preparatul cu frunze de busuioc proaspat.
O reteta propusa de Vekas Tracy
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.