Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
45 - min
Ingrediente:
1kg.piept de rata,
400g.sparanghel verde curatat,
200g.capsuni,
3 linguri suc de lamaie,
8 frunze de busuioc,
4 linguri otet balsamic,
sos Tabasco(dupa gust);
Mod de preparare si pregatire:
1.Se cresteaza pieptul de rata ,dar numai partea grasa , fara sa se ajunga la carne.Se stropeste cu 4 linguri de otet balsamic si se lasa 20 minute , la temperatura bucatariei.Apoi, se frige pieptul de rata ,la inceput cu partea grasa, timp de 6 minute, apoi se intoarce si se continua frigerea inca 10 minute.
2.Se amesteca capsunile curatate cu sparanghelul oparit ,cu sucul de lamaie si cu sosul Tabasco si se serveste sosul cu pieptul de rata fript si un vin rosu..Se orneaza preparatul cu frunze de busuioc proaspat.
O reteta propusa de Vekas Tracy
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară