Dificultate:
medie
Timp de preparare:
50' - min
Ingrediente:
- 2 piepti de gasca dezosati,
- 200g.ficat de gasca,
- 1 ceapa rosie,
- 150g. mazare dulce,
- 2 linguri untura de gasca,
- faina,
- pesmet,
- 1 franzeluta,
- 2dl. lapte,
- 2 dl. ulei,
- 2 oua,
- sare,
- piper,
- cateva fire de maiorana;
Mod de preparare si pregatire:
1.Se taie cei 2 piepti de gasca, obtinandu-se 4 fileuri si fiecaruia ,cu un cutit ascutit, li se taie un buzunaras.
2.Se inmoaie franzeluta in lapte.
3.Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se caleste in untura de gasca.Se taie ficatul de gasca in cubulete si se pune peste ceapa si se calesc impreuna 1-2 minute.Se adauga franzeluta stoarsa ,1 ou, se condimenteaza cu sare, piper si maiorana tocata marunta.
4.Se caleste mazarea dulce si se amesteca usor cu amestecul de ficat si franzeluta.
5.Cu acest amestec se umplu buzunarasele celor 4 fileuri de gasca ,apoi se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei fierbinte.Se servesc cu garnitura de cartofi piure si nucsoara si un vin alb sec.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară