Dificultate:
medie
Timp de preparare:
50' - min
Ingrediente:
- 2 piepti de gasca dezosati,
- 200g.ficat de gasca,
- 1 ceapa rosie,
- 150g. mazare dulce,
- 2 linguri untura de gasca,
- faina,
- pesmet,
- 1 franzeluta,
- 2dl. lapte,
- 2 dl. ulei,
- 2 oua,
- sare,
- piper,
- cateva fire de maiorana;
Mod de preparare si pregatire:
1.Se taie cei 2 piepti de gasca, obtinandu-se 4 fileuri si fiecaruia ,cu un cutit ascutit, li se taie un buzunaras.
2.Se inmoaie franzeluta in lapte.
3.Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se caleste in untura de gasca.Se taie ficatul de gasca in cubulete si se pune peste ceapa si se calesc impreuna 1-2 minute.Se adauga franzeluta stoarsa ,1 ou, se condimenteaza cu sare, piper si maiorana tocata marunta.
4.Se caleste mazarea dulce si se amesteca usor cu amestecul de ficat si franzeluta.
5.Cu acest amestec se umplu buzunarasele celor 4 fileuri de gasca ,apoi se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei fierbinte.Se servesc cu garnitura de cartofi piure si nucsoara si un vin alb sec.
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani