Dificultate:
medie
Timp de preparare:
50' - min
Ingrediente:
- 2 piepti de gasca dezosati,
- 200g.ficat de gasca,
- 1 ceapa rosie,
- 150g. mazare dulce,
- 2 linguri untura de gasca,
- faina,
- pesmet,
- 1 franzeluta,
- 2dl. lapte,
- 2 dl. ulei,
- 2 oua,
- sare,
- piper,
- cateva fire de maiorana;
Mod de preparare si pregatire:
1.Se taie cei 2 piepti de gasca, obtinandu-se 4 fileuri si fiecaruia ,cu un cutit ascutit, li se taie un buzunaras.
2.Se inmoaie franzeluta in lapte.
3.Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se caleste in untura de gasca.Se taie ficatul de gasca in cubulete si se pune peste ceapa si se calesc impreuna 1-2 minute.Se adauga franzeluta stoarsa ,1 ou, se condimenteaza cu sare, piper si maiorana tocata marunta.
4.Se caleste mazarea dulce si se amesteca usor cu amestecul de ficat si franzeluta.
5.Cu acest amestec se umplu buzunarasele celor 4 fileuri de gasca ,apoi se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei fierbinte.Se servesc cu garnitura de cartofi piure si nucsoara si un vin alb sec.
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional