Este un preparat atat de savuros incat mereu veti vrea sa va uimiti musafirii ,gatindu-l.Este mai scump, dar merita.
5.Daca doriti muschiul mai in sange,lasati-l sa se rumeneasca doar 15 minute la 124*C.Daca il preferati mai bine facut, lasati-l 20minute.Se serveste imediat cu cartofi, dupa preferinta,legume si sos de Madeira, care se prepara astfel:peste restul de grasime lasat de muschi in tigaia in care a fost prajit, se adauga 1/2 cana supa de vita si putin vin rosu.Se lasa sa dea in clocot pana ajunge la consistenta unui sirop.Se adauga 1/4 cana de vin de Madeira si se mai lasa sa fiarba 15 minute.Se amesteca cu 1 lingura unt si inca 2 linguri vin de Madeira.Se toarna sosul pe un platou , deasupra se aseaza muschiul si se serveste "stropit" cu vin rosu.

Pofta buna!

O reteta propusa de Vekas Maria

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri