Este un preparat atat de savuros incat mereu veti vrea sa va uimiti musafirii ,gatindu-l.Este mai scump, dar merita.
5.Daca doriti muschiul mai in sange,lasati-l sa se rumeneasca doar 15 minute la 124*C.Daca il preferati mai bine facut, lasati-l 20minute.Se serveste imediat cu cartofi, dupa preferinta,legume si sos de Madeira, care se prepara astfel:peste restul de grasime lasat de muschi in tigaia in care a fost prajit, se adauga 1/2 cana supa de vita si putin vin rosu.Se lasa sa dea in clocot pana ajunge la consistenta unui sirop.Se adauga 1/4 cana de vin de Madeira si se mai lasa sa fiarba 15 minute.Se amesteca cu 1 lingura unt si inca 2 linguri vin de Madeira.Se toarna sosul pe un platou , deasupra se aseaza muschiul si se serveste "stropit" cu vin rosu.
Pofta buna! O reteta propusa de
Vekas Maria
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie