45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
- 12 cotlete de miel,
- 3 linguri de faina,
- 2 oua,
- 6 linguri de pesmet,
- 100g. sunca,
- 150g.mozzarella taiata in 12 felii ,
- sare,
- piper,
- ulei pentru prajit,
- bulbi de anghinare;
Mod de preparare:
1.Se bat cotletele , se condimenteaza cu sare si piper , se tavalesc prin faina,oua batute si pesmet.Se prajesc pe ambele parti 3 minute in ulei incins.Pe masura ce se scot din tigaie , se pun pe hartie absorbanta.
2.Se pun cotletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si peste ele se aseaza cate o felie de sunca si una de mozzarella.Se pun la cuptor la 220*C (temperatura foarte ridicata)pana se topeste branza.
3.Cotletele se servesc cu anghinare proaspata sau conservata si un vin rosu sec.Daca anghinarea e proaspata , se curata de frunze si se pune in apa rece cu felii de lamaie , pentru a-i mentine culoarea.Apoi, se caleste in unt , cu grija sa nu i se strice forma.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana