45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
- 12 cotlete de miel,
- 3 linguri de faina,
- 2 oua,
- 6 linguri de pesmet,
- 100g. sunca,
- 150g.mozzarella taiata in 12 felii ,
- sare,
- piper,
- ulei pentru prajit,
- bulbi de anghinare;
Mod de preparare:
1.Se bat cotletele , se condimenteaza cu sare si piper , se tavalesc prin faina,oua batute si pesmet.Se prajesc pe ambele parti 3 minute in ulei incins.Pe masura ce se scot din tigaie , se pun pe hartie absorbanta.
2.Se pun cotletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si peste ele se aseaza cate o felie de sunca si una de mozzarella.Se pun la cuptor la 220*C (temperatura foarte ridicata)pana se topeste branza.
3.Cotletele se servesc cu anghinare proaspata sau conservata si un vin rosu sec.Daca anghinarea e proaspata , se curata de frunze si se pune in apa rece cu felii de lamaie , pentru a-i mentine culoarea.Apoi, se caleste in unt , cu grija sa nu i se strice forma.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !