Preparat absolut delicios!
Timp de preparare:

45 - min

Dificultate:


redusa

Ingrediente:

(pentru 4 portii):
  • 12 cotlete de miel,
  • 3 linguri de faina,
  • 2 oua,
  • 6 linguri de pesmet,
  • 100g. sunca,
  • 150g.mozzarella taiata in 12 felii ,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit,
  • bulbi de anghinare;

Mod de preparare:

1.Se bat cotletele , se condimenteaza cu sare si piper , se tavalesc prin faina,oua batute si pesmet.Se prajesc pe ambele parti 3 minute in ulei incins.Pe masura ce se scot din tigaie , se pun pe hartie absorbanta.
2.Se pun cotletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si peste ele se aseaza cate o felie de sunca si una de mozzarella.Se pun la cuptor la 220*C (temperatura foarte ridicata)pana se topeste branza.
3.Cotletele se servesc cu anghinare proaspata sau conservata si un vin rosu sec.Daca anghinarea e proaspata , se curata de frunze si se pune in apa rece cu felii de lamaie , pentru a-i mentine culoarea.Apoi, se caleste in unt , cu grija sa nu i se strice forma.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri