Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
25' - min
Ingrediente:
- 600g. piept de pui ,
- 1 lingurita amidon alimentar,
- 2 linguri vin alb,
- 1 lingura soso de soia,
- 1 lingura miere,
- 1 catel de usturoi,
- 1 lingurita sos pentru peste(din comert),
- 4 fire de ceapa verde,
- 1 ardei gras rosu,
- patrunjel verde ,
- 2 linguri de ulei pentru fript,
- o mana de muguri de soia;
Mod de preparare si pregatire:
1.Pieptul de pui se feliaza ,apoi se taie in cuburi de 2 cm.
2.Amidonul alimentar se amesteca cu vinul, cu sosul de soia, mierea, cu catelul de usturoi zdrobit si cu sosul pentru peste.
3.Carnea taiata cuburi se incorporeaza in acest amestec si se pune la frigider pentru 2 ore.
4.Se curata ceapa verde ,se taie in bucati de 1 cm. lungime ;ardeiul se curata de seminte si cotor si se taie in cuburi de 2 cm.
5.Se infierbinta uleiul intr-o tigaie mai adanca, se adauga carnea scoasa din bait si se frige 3 minute, apoi se adauga ceapa verde,ardeiul, mugurii de soia si se frig impreuna 2-3 minute.Se toarna zeama de bait si 0,5dl. apa.Se lasa sa dea un clocot si se serveste cu garnitura de orez si un vin alb sec.Se orneaza cu patrunjel verde.
O reteta propusa de Vekas Maria
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară