- 2 bucati de macrou
- 2 cepe
- morcovi
- pastarnac
- radacina de patrunjel
- 3-4 cartofi
- 3 linguri de bullion
- boia dulce
- sare
- patrunjel verde
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare
Zarzavatul, ceapa si cartofii taiati se calesc in ulei. Se presara boia si se stinge cu apa. Se lasa la fiert. Dupa ce fierb se adauga pestele spalat, curatat si taiat bucati. Se adauga bullion, se potriveste cu sare si se mai lasa 10 minute pe foc.
Cand se serveste se presara si patrunjel tocat.
Pofta buna!
P.S Daca vrei o poti acri cu zeama de varza fiarta.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară