- 2 bucati de macrou
- 2 cepe
- morcovi
- pastarnac
- radacina de patrunjel
- 3-4 cartofi
- 3 linguri de bullion
- boia dulce
- sare
- patrunjel verde
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare
Zarzavatul, ceapa si cartofii taiati se calesc in ulei. Se presara boia si se stinge cu apa. Se lasa la fiert. Dupa ce fierb se adauga pestele spalat, curatat si taiat bucati. Se adauga bullion, se potriveste cu sare si se mai lasa 10 minute pe foc.
Cand se serveste se presara si patrunjel tocat.
Pofta buna!
P.S Daca vrei o poti acri cu zeama de varza fiarta.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?