- 2 bucati de macrou
- 2 cepe
- morcovi
- pastarnac
- radacina de patrunjel
- 3-4 cartofi
- 3 linguri de bullion
- boia dulce
- sare
- patrunjel verde
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare
Zarzavatul, ceapa si cartofii taiati se calesc in ulei. Se presara boia si se stinge cu apa. Se lasa la fiert. Dupa ce fierb se adauga pestele spalat, curatat si taiat bucati. Se adauga bullion, se potriveste cu sare si se mai lasa 10 minute pe foc.
Cand se serveste se presara si patrunjel tocat.
Pofta buna!
P.S Daca vrei o poti acri cu zeama de varza fiarta.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!