- 2 bucati de macrou
- 2 cepe
- morcovi
- pastarnac
- radacina de patrunjel
- 3-4 cartofi
- 3 linguri de bullion
- boia dulce
- sare
- patrunjel verde
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare
Zarzavatul, ceapa si cartofii taiati se calesc in ulei. Se presara boia si se stinge cu apa. Se lasa la fiert. Dupa ce fierb se adauga pestele spalat, curatat si taiat bucati. Se adauga bullion, se potriveste cu sare si se mai lasa 10 minute pe foc.
Cand se serveste se presara si patrunjel tocat.
Pofta buna!
P.S Daca vrei o poti acri cu zeama de varza fiarta.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei