Ingrediente
- 500 g cartofi
- 1 morcov mare
- 1 telina
- 1 ceasca cu mazare
- 1 castravete acru
- 3 lingurite de mustar
- o ceasca cu maioneza
Mod de preparare
Cartofii se fierb si se taie in bucatele potrivite.De asemenea, se fierbe morcovul si telina cu putina sare. Acestea se taie in cubulete marunte.
Castravetele dupa ce este taiat in bucatele se stoarce de zeama.
Mazarea se fierbe cu putina sare si la urma se lasa pe un servetel sa se scurga apa din ea.
Ingredientele se amesteca foarte usor cu maioneza si se adauga mustar si sare dupa gust.
Este excelenta pentru fripturile reci.
Pofta buna!
Iti recomandam si urmatoarele salate:
Salata de cruditati
Salata cu ton
Salata italiana
Salata de praz cu andive
Salata cu ciuperci
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana