Ingrediente
- ½ kg cartofi
- 2 oua
- 2 linguri unt
- 2 linguri gris
- 4 linguri faina
- pesmet
- sare
Mod de preparare
Cartofii se fierb cu tot cu coaja, se curata si se taie in bucati mci. Se amesteca cu grisul, faina, ouale si se amesteca bine.
Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare (se adauga dupa gust).
Se formeaza din compozitia obtinuta gogosi si se pun la fiert.
Dupa ce fierb, se scot si peste se adauga pesmet.
Pesmetul este rumenit inainte in unt.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti cartofii? Daca stii vreun preparat special da click aici si trimite reteta ta.
Va recomandam urmtoarele articole:
Musaca de cartofi
Cartofi la cuptor
Cartofi cu maioneza
Prepararea cartofilor
Alternative simple și rapide pentru pui gătit la cuptor

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili