Ingrediente
- ½ kg cartofi
- 2 oua
- 2 linguri unt
- 2 linguri gris
- 4 linguri faina
- pesmet
- sare
Mod de preparare
Cartofii se fierb cu tot cu coaja, se curata si se taie in bucati mci. Se amesteca cu grisul, faina, ouale si se amesteca bine.
Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare (se adauga dupa gust).
Se formeaza din compozitia obtinuta gogosi si se pun la fiert.
Dupa ce fierb, se scot si peste se adauga pesmet.
Pesmetul este rumenit inainte in unt.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti cartofii? Daca stii vreun preparat special da click aici si trimite reteta ta.
Va recomandam urmtoarele articole:
Musaca de cartofi
Cartofi la cuptor
Cartofi cu maioneza
Prepararea cartofilor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei