Ingrediente
- ½ kg cartofi
- 2 oua
- 2 linguri unt
- 2 linguri gris
- 4 linguri faina
- pesmet
- sare
Mod de preparare
Cartofii se fierb cu tot cu coaja, se curata si se taie in bucati mci. Se amesteca cu grisul, faina, ouale si se amesteca bine.
Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare (se adauga dupa gust).
Se formeaza din compozitia obtinuta gogosi si se pun la fiert.
Dupa ce fierb, se scot si peste se adauga pesmet.
Pesmetul este rumenit inainte in unt.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti cartofii? Daca stii vreun preparat special da click aici si trimite reteta ta.
Va recomandam urmtoarele articole:
Musaca de cartofi
Cartofi la cuptor
Cartofi cu maioneza
Prepararea cartofilor
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare