Ingrediente
- ½ kg cartofi
- 2 oua
- 2 linguri unt
- 2 linguri gris
- 4 linguri faina
- pesmet
- sare
Mod de preparare
Cartofii se fierb cu tot cu coaja, se curata si se taie in bucati mci. Se amesteca cu grisul, faina, ouale si se amesteca bine.
Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare (se adauga dupa gust).
Se formeaza din compozitia obtinuta gogosi si se pun la fiert.
Dupa ce fierb, se scot si peste se adauga pesmet.
Pesmetul este rumenit inainte in unt.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti cartofii? Daca stii vreun preparat special da click aici si trimite reteta ta.
Va recomandam urmtoarele articole:
Musaca de cartofi
Cartofi la cuptor
Cartofi cu maioneza
Prepararea cartofilor
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară