Ingrediente
- ½ kg cartofi
- 2 oua
- 2 linguri unt
- 2 linguri gris
- 4 linguri faina
- pesmet
- sare
Mod de preparare
Cartofii se fierb cu tot cu coaja, se curata si se taie in bucati mci. Se amesteca cu grisul, faina, ouale si se amesteca bine.
Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare (se adauga dupa gust).
Se formeaza din compozitia obtinuta gogosi si se pun la fiert.
Dupa ce fierb, se scot si peste se adauga pesmet.
Pesmetul este rumenit inainte in unt.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti cartofii? Daca stii vreun preparat special da click aici si trimite reteta ta.
Va recomandam urmtoarele articole:
Musaca de cartofi
Cartofi la cuptor
Cartofi cu maioneza
Prepararea cartofilor
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024