Ingrediente
- 5-6 felii de paine
- 70 g de unt
- 200 g cascaval ras
- 3 oua
- 1 foaie de dafin
- 1 lingura de otet de vin
- 6 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Usturoiul se piseaza si se caleste pentru 2-3 minute in unt. Peste usturoi se pun 2 litri de apa data in fiert. Se adauga foaia de dafin si sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora.
Feliile de paine se pun pe farfurii. Pe deasupra feliilor se pune cascaval ras.
Albusurile se bat bine si se pun peste supa fierbinte.
Galbenusurile se amesteca bine cu putina supa si otet si se mai toarna putina supa. Compozitia obtinuta se pune la loc in oala cu supa.
Supa se toarna peste paine.
Se serveste calda.
Pofta buna!
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară