Ingrediente
- 5-6 felii de paine
- 70 g de unt
- 200 g cascaval ras
- 3 oua
- 1 foaie de dafin
- 1 lingura de otet de vin
- 6 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Usturoiul se piseaza si se caleste pentru 2-3 minute in unt. Peste usturoi se pun 2 litri de apa data in fiert. Se adauga foaia de dafin si sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora.
Feliile de paine se pun pe farfurii. Pe deasupra feliilor se pune cascaval ras.
Albusurile se bat bine si se pun peste supa fierbinte.
Galbenusurile se amesteca bine cu putina supa si otet si se mai toarna putina supa. Compozitia obtinuta se pune la loc in oala cu supa.
Supa se toarna peste paine.
Se serveste calda.
Pofta buna!
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?