Crema de morcovi

Ingrediente
1,5 kg morcovi
250 ml suc de portocale
150 ml lapte
3 linguri zahar
4 oua
Mod de preparare
Morcovii se spala, se curata bine si sunt dati prin storcator pentru a obtine suc. Se pastreaza 450 ml din acest suc si de amesteca cu sucul de portocale.
Ouale se bat bine cu zaharul. Se toarna apoi zaharul si sucul (cel combinat morcov cu portocale) si se bate in continuare.
Se incinge cuptorul. Compozitia obtinuta se pune in vase, apoi intr-o tava cu apa la cuptor. Se fierbe timp de aproximativ o ora pana cand crema se intareste.
Crema se raceste si se tine la frigider o ora pentru a fi servita rece.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei