Ingrediente
1,5 kg morcovi
250 ml suc de portocale
150 ml lapte
3 linguri zahar
4 oua
Mod de preparare
Morcovii se spala, se curata bine si sunt dati prin storcator pentru a obtine suc. Se pastreaza 450 ml din acest suc si de amesteca cu sucul de portocale.
Ouale se bat bine cu zaharul. Se toarna apoi zaharul si sucul (cel combinat morcov cu portocale) si se bate in continuare.
Se incinge cuptorul. Compozitia obtinuta se pune in vase, apoi intr-o tava cu apa la cuptor. Se fierbe timp de aproximativ o ora pana cand crema se intareste.
Crema se raceste si se tine la frigider o ora pentru a fi servita rece.
Pofta buna!
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi