Ingrediente
1,5 kg morcovi
250 ml suc de portocale
150 ml lapte
3 linguri zahar
4 oua
Mod de preparare
Morcovii se spala, se curata bine si sunt dati prin storcator pentru a obtine suc. Se pastreaza 450 ml din acest suc si de amesteca cu sucul de portocale.
Ouale se bat bine cu zaharul. Se toarna apoi zaharul si sucul (cel combinat morcov cu portocale) si se bate in continuare.
Se incinge cuptorul. Compozitia obtinuta se pune in vase, apoi intr-o tava cu apa la cuptor. Se fierbe timp de aproximativ o ora pana cand crema se intareste.
Crema se raceste si se tine la frigider o ora pentru a fi servita rece.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară