Ingrediente
1,5 kg morcovi
250 ml suc de portocale
150 ml lapte
3 linguri zahar
4 oua
Mod de preparare
Morcovii se spala, se curata bine si sunt dati prin storcator pentru a obtine suc. Se pastreaza 450 ml din acest suc si de amesteca cu sucul de portocale.
Ouale se bat bine cu zaharul. Se toarna apoi zaharul si sucul (cel combinat morcov cu portocale) si se bate in continuare.
Se incinge cuptorul. Compozitia obtinuta se pune in vase, apoi intr-o tava cu apa la cuptor. Se fierbe timp de aproximativ o ora pana cand crema se intareste.
Crema se raceste si se tine la frigider o ora pentru a fi servita rece.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.