Ingrediente
5 felii de paine
500 g ciuperci
200 ml vin
patrunjel
3 linguri branza de vaci moale
1 ceapa mare
2 linguri ulei
sare, piper
Mod de preparare
Incalziti putin cuptorul inainte de a va apuca de pregatirea pateului. Se taie feliile de paine in doua sau patru si se pun pe o tava la cuptor pentru cateva minute. Aveti grija sa uscati painea nu sa o ardeti.
Se taie ceapa marunt si se caleste intr-o tigaie timp de cateva minute. Se adauga ciupercile, vinul, putin patrunjel si se lasa sa fiarba.
Piper si sare se pune dupa gust.
Dupa ce se raceste se adauga 3 linguri de branza si se amesteca bine.
Se tine la frigider timp de cateva ore.
Pe painea uscata la cuptor se pune pateul si se serveste. Se poate consuma cu rosii si branza, in functie de preferinte.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară