Inghetata cu branza de vaci este cu adevarat delicioasa si racoroasa.
Ingrediente
(pentru 6 portii)
400 g branza de vaci
6 linguri zahar
zeama de lamaie
150 ml apa
2 oua
optional:
fructe: capsuni, zmeura
stafide
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune apa, zeama de lamaie (2 linguri) si zahar. Se amesteca incet pana zaharul se dizolva. Cand a inceput sa dea in fiert, se ia cratita si se pune la racit.
Branza de vaci se amesteca bine cu 2 albusuri si se adauga in craticioara treptat si mestecand pentru a se obtine o crema omogena.
Amestecul se toarna in forme si se pune la frigider, in congelator.
Dupa aproximativ o ora poate fi servita. Se poate orna cu fructe de sezon si stafide.
Pofta buna!
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili