Lactatele mereu au facut parte din categoria alimentelor sanatoase. Branza este o adevarata valorificare a laptelui de vaca si este indicata in curele de slabire si nu numai. Poate fi servita ca aperitiv sau poate fi folosita ca ingredient in prepararea mai multor feluri de mancare. Aceasta contine mai multe proteine
Lactatele mereu au facut parte din categoria alimentelor sanatoase. Branza este o adevarata valorificare a laptelui de vaca si este indicata in curele de slabire si nu numai. Poate fi servita ca aperitiv sau poate fi folosita ca ingredient in prepararea mai multor feluri de mancare. Aceasta contine mai multe proteine decat laptele.
Inghetata cu branza de vaci este cu adevarat delicioasa si racoroasa.
Ingrediente (pentru 6 portii)
400 g branza de vaci
6 linguri zahar
zeama de lamaie
150 ml apa
2 oua
optional:
fructe: capsuni, zmeura
stafide
Mod de preparare Intr-o cratita se pune apa, zeama de lamaie (2 linguri) si zahar. Se amesteca incet pana zaharul se dizolva. Cand a inceput sa dea in fiert, se ia cratita si se pune la racit.
Branza de vaci se amesteca bine cu 2 albusuri si se adauga in craticioara treptat si mestecand pentru a se obtine o crema omogena.
Amestecul se toarna in forme si se pune la frigider, in congelator.
Dupa aproximativ o ora poate fi servita. Se poate orna cu fructe de sezon si stafide.
Pofta buna!
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară