IN ACEST ARTICOL:
Lactatele mereu au facut parte din categoria alimentelor sanatoase. Branza este o adevarata valorificare a laptelui de vaca si este indicata in curele de slabire si nu numai. Poate fi servita ca aperitiv sau poate fi folosita ca ingredient in prepararea mai multor feluri de mancare. Aceasta contine mai multe proteine
Lactatele mereu au facut parte din categoria alimentelor sanatoase. Branza este o adevarata valorificare a laptelui de vaca si este indicata in curele de slabire si nu numai. Poate fi servita ca aperitiv sau poate fi folosita ca ingredient in prepararea mai multor feluri de mancare. Aceasta contine mai multe proteine decat laptele.

Inghetata cu branza de vaci este cu adevarat delicioasa si racoroasa.


Ingrediente
(pentru 6 portii)

400 g branza de vaci
6 linguri zahar
zeama de lamaie
150 ml apa
2 oua
optional:
fructe: capsuni, zmeura
stafide


Mod de preparare

Intr-o cratita se pune apa, zeama de lamaie (2 linguri) si zahar. Se amesteca incet pana zaharul se dizolva. Cand a inceput sa dea in fiert, se ia cratita si se pune la racit.

Branza de vaci se amesteca bine cu 2 albusuri si se adauga in craticioara treptat si mestecand pentru a se obtine o crema omogena.

Amestecul se toarna in forme si se pune la frigider, in congelator.
Dupa aproximativ o ora poate fi servita. Se poate orna cu fructe de sezon si stafide.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri