Ingrediente
(6 portii)
6 fileruri de cod (aproximativ 200 g fiecare)
20 g drojdie
680 ml ulei
450 ml bere
1 lamaie
350 g faina
o lingurita sare
1 kg cartofi
3 linguri faina
otet
sare
Mod de preparare
Drojdia se dizolva in putina bere si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se toarna restul de bere.
Puneti faina si sarea intr-un castron si turnati cate putin din compozitia formata din bere si drojdie amestecand fara oprire. Castronul trebuie sa stea la temperatura camerei, acoperit, timp de aproximativ o ora.
Cartofii trebuie sa fie curatati si taiati in felii mai mari. Acestia se pun intr-o tigaie pe foc pana se evapora umezeala din ei. Cartofii se repun in tigaie dupa ce se incinge uleiul.
Fileurile de cod se dau prin faina cu sare si prin compozitia initiala cu bere si se pun la prajit in tigaie.
Se stoarce zeama de lamaie peste codul pane si se serveste cald.
Pofta buna!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!