Ingrediente
(6 portii)
6 fileruri de cod (aproximativ 200 g fiecare)
20 g drojdie
680 ml ulei
450 ml bere
1 lamaie
350 g faina
o lingurita sare
1 kg cartofi
3 linguri faina
otet
sare
Mod de preparare
Drojdia se dizolva in putina bere si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se toarna restul de bere.
Puneti faina si sarea intr-un castron si turnati cate putin din compozitia formata din bere si drojdie amestecand fara oprire. Castronul trebuie sa stea la temperatura camerei, acoperit, timp de aproximativ o ora.
Cartofii trebuie sa fie curatati si taiati in felii mai mari. Acestia se pun intr-o tigaie pe foc pana se evapora umezeala din ei. Cartofii se repun in tigaie dupa ce se incinge uleiul.
Fileurile de cod se dau prin faina cu sare si prin compozitia initiala cu bere si se pun la prajit in tigaie.
Se stoarce zeama de lamaie peste codul pane si se serveste cald.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară