Menta reprezinta un remediu naturist in combatarea problemelor digestive. Aceasta planta combate cu succes durerile abdominale si balonarile.
Menta reprezinta un remediu naturist in combatarea problemelor digestive. Aceasta planta combate cu succes durerile abdominale si balonarile.

In bucatarie poate fi folosita pentru prepararea supelor sau a salatelor. Este de un real ajutor pentru o respiratie proaspata dar si pentru o aroma deosebita a aerului. In aces caz se pun cateva frunze de menta intr-un vas cu apa calda si atmosfera din camera va fi mult mai agreabila si linistitoare.

Menta este folosita si in prepararea supelor.

Supa cu menta

Ingrediente

500 ml iaurt
2 lingurite menta
3 linguri ulei
1 dovlecel
sare
otet


Mod de preparare

Dovlecelul se curata bine si se rade. Se pune putina sare peste el si se stoarce de zeama. Aceasta se pune separat intr-un vas.

Intr-un alt vas se amesteca bine iaurtul si se adauga treptat menta proaspata, cateva picaturi de otet, uleiul, dovlecelul ras si zeama lui. Se bate bine timp de cateva minute.

Se tine la frigider pana s-a racit si se poate servi in farfurii cu un cub de gheata.
Astfel obtinem o supa racoritoare perfecta pentru aceasta perioada a anului.

Pofta buna!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri