IN ACEST ARTICOL:
O fi semanand ea cu o supa neaosa, insa smantana si oul adaugate la sfarsit ii dau toata savoarea. Asadar, sa vedem cum transformam noi supa de pui a bunicii intr-una cosmopolita. Mai intai, calmeaza-ti familia infometata: supa asta dureaza, ca nu-i la plic sa se faca singura. Cum carnea de pui trebuie sa fiarba incet si mult, pregateste-te sa te uiti la oala pret de vreo ora jumate. Tot e bine ca nu ai tu cine stie ce de facut, o sa se descurce si singura.
Si acum promit ca urmeaza ultimul pas. Unul putin mai complicat - trebuie sa desprinzi carnea de pui de pe oase si sa o pui la loc in supa. Nu de alta, dar nu da bine sa trantesti un copan sau o aripioara de pui in farfurie cand o servesti. Si nu vrei sa iti vezi musafirii murdari pana la coate de supa in timp ce se straduiesc sa roada carnea de pe un os, nu?

Hmm...surpriza, nu a fost chiar ultimul! Ce vrei, asa ma pacalea si pe mine tata cand urcam muntele: inca putin, si am ajuns! Plus ca te puteai prinde ca au mai ramas doua ingrediente nefolosite! Asadar, ia glabenusurile si amesteca-le cu smantana intr-un vas putin mai mare. Cand s-au omogenizat (adicatelea nu mai deosebesti oul de smantana, 'nteles?) pune lingura cu lingura supa fierbinte in vas ca sa se incalzeasca. Stii ce se intampla daca pui smantana rece in lichidul fierbinte, nu? Afla ca daca pui smantana rece cu ou e si mai rau! Si gata! Hop, adauga in oala smantana si oul si amesteca!

Asa, si acum ultimul pas...nu, de fapt te-am pacalit. De data asta chiar am terminat. Poti servi supa, eventual cu niste patrunjel deasupra. Pofta buna!

Autoare: Ioana Pasculet

sursa: https://jurnalculinar.blogspot.com/

Aceasta reteta delicioasa in mod sigur merita sa fie incercata.

Da click aici si spune-ne parerea ta!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri