Cum ar fi daca ati gusta dintr-o inghetata care este ornata cu cea mai scumpa ciocolata din lume si infasurata in fulgi din aur de 23 de karate?
The Madeleine Truffle ocupa locul cinci in top. O puteti servi in Norwalk la pretul de 250 de dolari. Trufele comandate sunt trimise in cutii de argint. Oare sunt servite pentru cutii sau pentru gustul trufelor?


Pe locul sase este The Dome Truffle's Ice la pretul de 200 de dolari. Aceasta inghetata din trufe este decorata cu un coniac foarte rar si cu jeleu. Doar 1300 de sticle din acest coniac mai exista in lume.


Entre poate fi gustat in Paris la pretul de 176 de dolari. Gustul este extraordinar si cu toate ca pretul este ridicat chiar merita sa savurati o astfel de prajitura.


King-size Imperial Torte poate fi cumparat la pretul de 57 de dolari. Acest tort este oferit in cutii de lemn pretios si a fost creat in onoarea regelui Franz Josef cu ocazia inaugurarii hotelului Imperial din anul 1873.


Valrhona Chocolate Sphere ocupa penultimul loc in top cu pretul de 48 de dolari. O scoica delicioasa din ciocolata ornata cu sos fierbinte de ciocolata face acest desert sa fie cu adevarat irezistibil.


Pe ultimul loc, dar nu cel din urma este Warm Golden Plum Souffle. La pretul de 48 de dolari corcodusele galbene din Alsacia sunt esentiale in aceasta reteta. Este foarte important timpul de pregatire, orice minut in plus sau minus poate strica gustul final al deliciosului desert.

Nu-i asa ca parca ati vrea sa mancati o prajitura?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri