Cum ar fi daca ati gusta dintr-o inghetata care este ornata cu cea mai scumpa ciocolata din lume si infasurata in fulgi din aur de 23 de karate?
Cum ar fi daca ati gusta dintr-o inghetata care este ornata cu cea mai scumpa ciocolata din lume si infasurata in fulgi din aur de 23 de karate? Ati savura sau v-ati gandi si la suma pe care o dati pentru aceasta inghetata delicios de scumpa?

Clientii acestor deserturi sunt extrem de pretentiosi si se plcitisesc si repede. Vor mereu ceva nou, mai deosebit, unic mai ales daca isi si permit astfel de delicatese.


In topul celor mai scumpe prajituri este The Fortress Aquamarine cu pretul de 14.500 de dolari. Pretul exagerat este datorat unei pietre pretioase de 80 de karate pozitionata pe prajitura. Aceasta ramane clientului dupa ce prajitura este servita. Se pare ca inca nu au existat doritori care sa guste din celebrul desert. Va tenteaza sa fiti primii?


Locul doi este ocupat de Brownie Extraordinaire with Saint Louis. Daca ajungeti in New Jersey o puteti cumpara la pretul de “doar” 1000 de dolari. Este o prajitura din ciocolata neagra cu alune italienesti. Pretul ridicat este dat de un pulverizator care contine un vin rar din anul 1966, Quinta do Noval Nacional.


Golden Opulence Sundae se afla pe al treilea loc din top cu pretul de 1000 de dolari. Este cea mai scumpa inghetata din lume. Contine varietati de ciocolata acoperite cu fulgi de aur de 23 de karate. Chiar si lingurita care este adusa cu inghetata este din aur de 18 karate. Va da senzatia ca aurul este o parte din dumneavoastra, pana la urma la gura va puteti murdari cu fulgi de aur, nu-i asa?


Tot la pretul de 1000 de dolari este si The Sultan's Golden Cake. Sunt necesare 72 de ore pentru pregatirea acestui tort. De asemenea, este si acesta acoperit cu fulgi de aur de 24 de karate si este prezentat intr-o cutie de argint confectionata manual.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri