Incredibil, dar cei mai multi clientii considera ca daca restaurantul este mai „dezgustator” cu atat mai amuzanta este experienta de a lua masa intr-un asemenea loc.
Inainte de deschiderea acestui restaurant, cel care a venit cu ideea a testat piata pentru a fi sigur ca nu va da faliment. Cum? A vandut inghetata in forme mai speciale specifice bailor. Succesul a fost instant. A reusit sa vanda cu succes timp de patru luni inainte de a deschide restaurantul, desi pretul inghetatei era mai ridicat cu 10 dolari decat al unei inghetate obisnuite.
Daca aveti vreodata ocazia sa ajungeti in Taiwan poate aveti si curiozitatea de a lua pranzul intr-un restaurant cu totul si cu totul diferit!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie