Chinezii nu inceteaza sa ne uimeasca in aceea ce priveste creativitatea lor.
Wang vrea sa ofere pe langa o masa delicioasa si mult distractie clientilor care indraznesc sa manance pe buda.

Incredibil, dar cei mai multi clientii considera ca daca restaurantul este mai „dezgustator” cu atat mai amuzanta este experienta de a lua masa intr-un asemenea loc.

Inainte de deschiderea acestui restaurant, cel care a venit cu ideea a testat piata pentru a fi sigur ca nu va da faliment. Cum? A vandut inghetata in forme mai speciale specifice bailor. Succesul a fost instant. A reusit sa vanda cu succes timp de patru luni inainte de a deschide restaurantul, desi pretul inghetatei era mai ridicat cu 10 dolari decat al unei inghetate obisnuite.

Daca aveti vreodata ocazia sa ajungeti in Taiwan poate aveti si curiozitatea de a lua pranzul intr-un restaurant cu totul si cu totul diferit!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri