Fiecare zodie are preferintele ei in ceea ce priveste stilul culinar. Sa vedem ce va place si cum mancati in functie de zodia corespunzatoare dumneavoastra.
Fiecare zodie are preferintele ei in ceea ce priveste stilul culinar. Sa vedem ce va place si cum mancati in functie de zodia corespunzatoare dumneavoastra.

Berbec

In primul rand trebuie sa aveti grija cum mancati dar si cat. Este de preferat sa consumati multe legume precum sfecla si varza, dar si carne slaba sau peste.
Pentru a reusi sa duceti la capat o dieta spuneti stop ispitei de a consuma alimente in timpul noptii.
Preferati sa vi se pregateasca masa decat sa stati in bucatarie, insa daca este nevoie gatiti cu placere.
Sunteti atrasi de preparatele diferite de cele traditionale si va place sa incercati feluri variate de mancare.
Multora dintre voi va place : carnea de miel; din categoria fructelor : grepfruturile, portocalele si pepenii.
Condimentele preferate sunt : piperul, menta si cimbru.

Taur

Aveti grija ce mancati ! Chiar daca este bun nu inseamna ca este si sanatos. Sunteti usor impresionati de mancarurile cu un gust deosebit si uitati de sanatatea dumneavoastra.
Pentru a compensa aveti nevoie de fructe ( pere, lamai, mere, struguri, banane) si de multe salate care sa va mentina silueta.
Iubiti mancarea traditionala si cu greu incercati preparate de care nu ati mai auzit. Pentru desert va plac dulciurile, dar pe gustul dumneavoastra mereu va ramane salata de fructe.
Printre condimentele preferate se numara: mararul, usturoiul, menta.

Gemeni

Este indicat sa le acordati atentie produselor: branza, oua si nuci.
Va place sa faceti pe bucatarul in cea mai mare perioada a timpului si bucataria este incaperea preferata. Va atrag ca un magnet mancarurile condimentate. Nu exista preparat gatit de dumneavoastra care sa nu aiba condimente.
Sunteti tentati sa incercati retete noi, sa va uimiti familia si invitatii cu mancaruri exotice. Nu gatiti in cantitati mari, ci mai mult variat si intr-un mod unic.
Desi toate condimentele va plac puneti accent pe: menta, susan, piper, vanilie, sare.

Rac

Din pacate zodia aceasta are foarte multi reprezentanti care au probleme cu stomacul. Acest fapt ii determina pe acestia sa aiba grija ce anume mananca. De cele mai multe ori este indicata o dieta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri