Chinezii nu inceteaza sa ne uimeasca in aceea ce priveste creativitatea lor.
Chinezii nu inceteaza sa ne uimeasca in aceea ce priveste creativitatea lor.

In Taiwan exista un restaurant mai ciudat din punct de vedere al decoratiunilor interioare numit Marton Theme Restaurant. In chineza, matong inseamna toaleta.

Este adevarat ca foarte multe persoane petrec mult timp in baie pe closet, citesc sau chiar isi beau cafeaua de dimineata.

Pe o piata plina de restaurante, acesta reuseste sa se afirme prin unicitate.

Astfel, decoratiunile din acest restaurant sunt cu totul si cu totul inedite. Scaunele sunt closete iar mesele sunt chiuvete sau cazi acoperite cu sticla.

Probabil va intrebati cine ar fi putut sa aiba o asemenea idee si cum a crezut ca poate avea succes?
Aceasta idee i-a aprtinut unui tanar pe nume Wang care a decis sa-si deschida aceasta afacere renuntand la cariera sa din domeniul bancar. Acea slujba i se parea plictisitoare si a simtit ca este momentul sa faca o schimbare in viata sa, in ciuda obiectiilor venite din partea familiei.

Afacerea a inceput in anul 2004 si este foarte cunoscuta in Taiwan. Tanarul antreprenor intentioneaza sa deschida astfel de restaurante in cat mai mult orase. Cine stie, poate ajunge franciza si in Romania.

Restaurantul este apreciat, merge foarte bine si clientii vin in numar mare. In mod sigur majoritatea vin datorita decorului special.

Mancarea este delicioasa si accesibila oricarui client. Nu este exagerat de scumpa si oricine poate trece pragul acestui restaurant pentru a se relaxa si manca stand pe... buda.

Si meniul este extrem de important. Odata satisfacuta curiozitatea, daca mancarea nu este foarte buna, exista posibilitatea ca unii clienti sa nu mai revina. De aceea, se incearca sa se imbunatateasca pe zi ce trece continutul meniului si sa se ofere clientilor unicitate nu doar prin decor ci si prin felurile de mancare servite.

Chair si farfuriile au forma de closet. Se poate ca unii clienti sa nu agreeze sa consume alimente din asemenea farfurii, insa exista enorm de multi care prefera acest restaurant.
Tot ce gasesti in interiorul unei baii poti intalni si aici. Culoriile sunt alese in asa fel incat sa placa oricui si fiecare isi poate alege un separeu dupa bunul plac.

Bineinteles, nu poate fi pusa la indoiala igiena existenta in acest local. Totul straluceste si este impecabil de curat.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri