Gătitul este una din activitățile zilnice inevitabile. Indiferent că-ți place sau nu să petreci timp în bucătărie, sigur te-ai lovit de întrebarea Oare ce să mai mănânc eu, astăzi?

Iar răspunsul, de cele mai multe ori, îl cauți pe internet. Crezi că acesta îți va oferi o soluție simplă și rapidă. Însă, adesea te trezești deschizând câte 10 taburi odată, deoarece fiecare rețetă conține fie un ingredient de care nu ai auzit, fie electrocasnice performante de care nu dispui.

Dar, te-ai gândit să apelezi la un anticariat de cărți? Un anticariat sigur dispune de o gamă variată și diversificată de cărți de bucate. Combinația de alimente, cuvinte și imagini transformă aceste colecții dintr-un anticariat în mai mult decât simple antologii de rețete și instrucțiuni. Ele devin povești despre oamenii care le scriu și oferă o privire asupra timpului în care au fost scrise.

5 motive pentru care să-ți cumperi cărți de bucate dintr-un anticariat București

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să alegi componente pentru baia ta 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

1. Nu ai nevoie de electrocasnice performante în bucătărie

Bucătăriile din trecut includeau ustensile de bază precum: boluri, linguri, cuțite, câteva oale din fontă, un cuptor sau o sobă. Astăzi, mixerele electrice, mașinile de frământat cocă, blenderele fac parte din rutina majorității oamenilor.

Știi să frămânți pâinea fără mixer? Ai o modalitate de a amesteca ingredientele fără blender? Cuțitele bune și instrumentele neelectrice potrivite ar fi utile. Cărțile de bucate vechi dintr-un anticariat au sfaturi despre cum să prepari rețete folosind aceste tipuri de instrumente în locul gadgeturilor electrice.

2. Rețetele conțin ingrediente de bază care susțin o alimentație sănătoasă

Când citești o rețetă modernă, întâlnești adesea ingrediente de care nu ai auzit niciodată. Cărțile de bucate vechi nu-ți solicită ingrediente exotice pe care ar trebuie să le cumperi dintr-un magazin de specialitate.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

Trebuie să ai la îndemână ingrediente de bază. Acestea te vor ajuta nu doar la gătit, ci și dacă dorești să te îndrepți către o alimentație și un stil de viață sănătos.

3. Numărul de ingrediente este unul nominal

Ingredientele necesare pentru a pregăti diversele rețete din cărți vechi de bucate dintr-un anticariat sunt mult mai puține decât cele din rețetele actuale. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea ingredientelor pentru gătit erau achiziționate local, limitând disponibilitatea articolelor din zonele îndepărtate ale lumii. În cărțile de bucate vechi vei găsi rețete care folosesc șase ingrediente sau chiar mai puțin.

4. Rețetele vechi îți vor trezi amintiri plăcute din copilărie

Răsfoind o carte de bucate veche, vei găsi probabil rețete pe care ți le amintești din copilărie, din bucătăria bunicii. Este ca și cum ai merge la o vânătoare de comori. Nu știi niciodată ce vei găsi!

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România

5. Volumele de rețete dintr-un anticariat de carti sunt mai ieftine

O nouă carte de bucate cu fotografii lucioase poate costa mai mult. Cele vechi dintr-un anticariat de cărți poate să te coste mai puțin, ceea ce-ți oferă posibilitatea de a achiziționa un număr mai mare de volume odată.

Printrecarti.ro este un anticariat din București care are o gamă diversificată de cărți de bucate. De la rețete pentru petreceri până la preparate care sunt gata în 30 de minute. Tot ce trebuie să faci este să răsfoiești rafturile virtuale. Comanda ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare sau poți să le faci o vizită pe strada Maşina de Pâine, nr. 49-51, etaj 1, Sector 2, București.

Printrecarti.ro este un anticariat de cărți care-ți oferă zilnic reduceri și transport gratuit la comenzi de peste 129 lei.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Prietenii imaginari la copii – motiv de ingrijorare sau nu? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Sursă foto: Imagine de Bruno /Germany de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri