Ruladă cu ciocolată și cremă de cocos
Ingrediente:
200g de ciocolată amăruie topită
Pentru aluat:
- 75g făină de migdale;
- 75g făină de ovăz;
- 10 curmale fără sâmburi;
- 25g cacao pudră;
- 2-3 lingurițe de apă.
Pentru cremă:
- 1 conservă rece de cremă de cocos;
- 1 lingură sirop de arțar;
- 1/4 linguriță extract de vanilie.
Pentru servire:
nucă de cocos răzuită
Mod de preparare:
1. Pentru obținerea aluatului amestecă toate ingredientele până la formarea unei compoziții cremoase.
2. Într-o tavă pătrată întinde hârtie de copt și așază aluatul uniform, cu ajutorul degetelor. Depozitează tava în frigider timp de 10 minute.
3. Asemenea aluatului, crema se va obține prin amestecarea tuturor ingredientelor cu ajutorul unui mixer.
4. Scoate aluatul din tavă, întinde crema în mod egal pe suprafața acestuia și rulează-l încet.
5. Acoperă rulada cu topping-ul delicios de ciocolată amăruie și nuca de cocos răzuită și las-o la frigider pentru a se întări.
Citește mai departe
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară