Ruladă cu ciocolată și cremă de cocos
Ingrediente:
200g de ciocolată amăruie topită
Pentru aluat:
- 75g făină de migdale;
- 75g făină de ovăz;
- 10 curmale fără sâmburi;
- 25g cacao pudră;
- 2-3 lingurițe de apă.
Pentru cremă:
- 1 conservă rece de cremă de cocos;
- 1 lingură sirop de arțar;
- 1/4 linguriță extract de vanilie.
Pentru servire:
nucă de cocos răzuită
Mod de preparare:
1. Pentru obținerea aluatului amestecă toate ingredientele până la formarea unei compoziții cremoase.
2. Într-o tavă pătrată întinde hârtie de copt și așază aluatul uniform, cu ajutorul degetelor. Depozitează tava în frigider timp de 10 minute.
3. Asemenea aluatului, crema se va obține prin amestecarea tuturor ingredientelor cu ajutorul unui mixer.
4. Scoate aluatul din tavă, întinde crema în mod egal pe suprafața acestuia și rulează-l încet.
5. Acoperă rulada cu topping-ul delicios de ciocolată amăruie și nuca de cocos răzuită și las-o la frigider pentru a se întări.
Citește mai departe
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?