20 Decembrie 2018 publicat în Culinar 13 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Piftia cu legume, un chec bogat în semințe sau o ruladă sănătoasă cu ciocolată se numără printre soluțiile propuse pentru transformarea mesei de Crăciun într-una delicioasă și sănătoasă.

Ruladă cu ciocolată și cremă de cocos

Ingrediente:

200g de ciocolată amăruie topită

Pentru aluat:

- 75g făină de migdale;

- 75g făină de ovăz;

- 10 curmale fără sâmburi;

- 25g cacao pudră;

- 2-3 lingurițe de apă.

Pentru cremă:

- 1 conservă rece de cremă de cocos;

- 1 lingură sirop de arțar;

- 1/4 linguriță extract de vanilie.

Pentru servire:

nucă de cocos răzuită

Mod de preparare:

1. Pentru obținerea aluatului amestecă toate ingredientele până la formarea unei compoziții cremoase.

2. Într-o tavă pătrată întinde hârtie de copt și așază aluatul uniform, cu ajutorul degetelor. Depozitează tava în frigider timp de 10 minute.

3. Asemenea aluatului, crema se va obține prin amestecarea tuturor ingredientelor cu ajutorul unui mixer.

4. Scoate aluatul din tavă, întinde crema în mod egal pe suprafața acestuia și rulează-l încet.

5. Acoperă rulada cu topping-ul delicios de ciocolată amăruie și nuca de cocos răzuită și las-o la frigider pentru a se întări.

Citește mai departe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri