Drob vegetarian cu ciuperci și verdețuri
Foto: Shutterstock/ Mi.Ti
Ingrediente:
- 800g ciuperci champignon (sau amestecate cu alte soiuri, după preferințe);
- 1 ceapă;
- 2 legături de pătrunjel;
- o legătură de mărar;
- 5 ouă;
- ulei de măsline;
- pesmet;
- sare și piper după gust;
Mod de preparare:
1. După ce se spală și se taie în bucățele, ciupercile se călesc la foc mic împreună cu 2-3 linguri de ulei de măsline, apoi se lasă la răcit.
2. Ceapa se mărunțește împreună cu verdețurile și se adaugă într-un castron, alături de ciuperci, condimente și 3 ouă.
3. Pentru a lega compoziția se adaugă pesmet, dar nu mai mult de 4 linguri.
4. Într-o tavă de cozonac acoperită cu hârtie de copt se așază compoziția care se unge cu cele 2 ouă bătute rămase pentru formarea crustei.
5. Se introduce la cuptor (180 de grade Celsius) timp de 30-40 de minute până se rumenește crusta.
Foto homepage: Shutterstock/ Rawpixel.com
Reșetele au fost oferite de specialiștii de la Vegis.ro
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie