Drob vegetarian cu ciuperci și verdețuri
Foto: Shutterstock/ Mi.Ti
Ingrediente:
- 800g ciuperci champignon (sau amestecate cu alte soiuri, după preferințe);
- 1 ceapă;
- 2 legături de pătrunjel;
- o legătură de mărar;
- 5 ouă;
- ulei de măsline;
- pesmet;
- sare și piper după gust;
Mod de preparare:
1. După ce se spală și se taie în bucățele, ciupercile se călesc la foc mic împreună cu 2-3 linguri de ulei de măsline, apoi se lasă la răcit.
2. Ceapa se mărunțește împreună cu verdețurile și se adaugă într-un castron, alături de ciuperci, condimente și 3 ouă.
3. Pentru a lega compoziția se adaugă pesmet, dar nu mai mult de 4 linguri.
4. Într-o tavă de cozonac acoperită cu hârtie de copt se așază compoziția care se unge cu cele 2 ouă bătute rămase pentru formarea crustei.
5. Se introduce la cuptor (180 de grade Celsius) timp de 30-40 de minute până se rumenește crusta.
Foto homepage: Shutterstock/ Rawpixel.com
Reșetele au fost oferite de specialiștii de la Vegis.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?