Drob vegetarian cu ciuperci și verdețuri
Foto: Shutterstock/ Mi.Ti
Ingrediente:
- 800g ciuperci champignon (sau amestecate cu alte soiuri, după preferințe);
- 1 ceapă;
- 2 legături de pătrunjel;
- o legătură de mărar;
- 5 ouă;
- ulei de măsline;
- pesmet;
- sare și piper după gust;
Mod de preparare:
1. După ce se spală și se taie în bucățele, ciupercile se călesc la foc mic împreună cu 2-3 linguri de ulei de măsline, apoi se lasă la răcit.
2. Ceapa se mărunțește împreună cu verdețurile și se adaugă într-un castron, alături de ciuperci, condimente și 3 ouă.
3. Pentru a lega compoziția se adaugă pesmet, dar nu mai mult de 4 linguri.
4. Într-o tavă de cozonac acoperită cu hârtie de copt se așază compoziția care se unge cu cele 2 ouă bătute rămase pentru formarea crustei.
5. Se introduce la cuptor (180 de grade Celsius) timp de 30-40 de minute până se rumenește crusta.
Foto homepage: Shutterstock/ Rawpixel.com
Reșetele au fost oferite de specialiștii de la Vegis.ro
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare