20 Decembrie 2018 publicat în Culinar 13 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Piftia cu legume, un chec bogat în semințe sau o ruladă sănătoasă cu ciocolată se numără printre soluțiile propuse pentru transformarea mesei de Crăciun într-una delicioasă și sănătoasă.

Drob vegetarian cu ciuperci și verdețuri

Foto: Shutterstock/ Mi.Ti

Ingrediente:

- 800g ciuperci champignon (sau amestecate cu alte soiuri, după preferințe);

- 1 ceapă;

- 2 legături de pătrunjel;

- o legătură de mărar;

- 5 ouă;

- ulei de măsline;

- pesmet;

- amestec de verdețuri;

- sare și piper după gust;

Mod de preparare:

1. După ce se spală și se taie în bucățele, ciupercile se călesc la foc mic împreună cu 2-3 linguri de ulei de măsline, apoi se lasă la răcit.

2. Ceapa se mărunțește împreună cu verdețurile și se adaugă într-un castron, alături de ciuperci, condimente și 3 ouă.

3. Pentru a lega compoziția se adaugă pesmet, dar nu mai mult de 4 linguri.

4. Într-o tavă de cozonac acoperită cu hârtie de copt se așază compoziția care se unge cu cele 2 ouă bătute rămase pentru formarea crustei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Beneficiile consumului de broccoli și rețete delicioase Sănătos și savuros! Fructul dulce pe care îl pot consuma și diabeticii Beneficiile consumului de quinoa și rețete delicioase

5. Se introduce la cuptor (180 de grade Celsius) timp de 30-40 de minute până se rumenește crusta.

Foto homepage: Shutterstock/ Rawpixel.com

Reșetele au fost oferite de specialiștii de la  Vegis.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri