Un preparat cald pentru zilele reci de toamna

Comunicat de presa

Vremea urata si temperaturile scazute sunt parca mai usor de indurat atunci cand te rasfeti cu o gustare aburinda, ale carei arome iti gadila papilele gustative de cum ai intrat in casa. Asa ca iti propunem sa te bucuri din plin de frumusetile specifice acestei perioade: de legumele de sezon delicioase, de covorul de frunze ruginiu care ti se asterne la picioare si, bineinteles, de mancarurile savuroase si sanatoase, pe care nu le poti refuza. Supa de chorizo si fasole este ideala pentru a-i astepta pe cei dragi atunci cand revin seara acasa, zgribuliti de frig.

Reteta Supa de fasole si chorizo

Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatire: 20 minute
Cantitate: 4 portii

Ingrediente:
2 carnaciori chorizo taiati cuburi
1 ardei rosu, taiat felii
1 morcov, feliat subtire
500ml supa de legume
170g baby spinach
400g fasole din conserva
200g Koliba calup razuit
100g unt premium Koliba

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica?

Mod de preparare
Se pun la foc mediu, intr-o oala adanca, chorizo, ardeiul rosu, morcovii si untul premium Koliba pana cand carnaciorii devin maronii. Se adauga apoi supa de pui si se lasa sa dea in clocot, dupa care se reduce focul si se lasa pe foc alte 10 minute, pana cand legumele se inmoaie. Se adauga la final baby spinach si fasolea si se lasa pe foc pentru inca 5 minute. Dupa ce se raceste, supa se pune in boluri si se serveste pofticiosilor, nu inainte de a presara deasupra Koliba calup razuit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri