Iti propunem o reteta dulce fara zahar.

Zaharul este prezent in alimentatia noastra in cantitati mult mai mari decat ne-am putea inchipui si, bineinteles, decat ar trebui. Sa stai departe de acest carbohidrat este greu (mai ales atunci cand ai o slabiciune pentru tot ce este dulce), dar nu si imposibil. Iti propunem o reteta dulce fara zahar.

Reteta: Bile proteice fara zahar, cu cacao si cocos

(reteta pentru 13 - 14 bilute)

Reteta de bilute cu cacao si cocos este gata in doar 15 minute si o poti pune in practica atunci cand vrei sa-ti rasfeti papilele gustative cu ceva delicios, sa capeti energie inainte de efort fizic sau cand musafirii te iau prin surprindere si vrei sa faci si tu acelasi lucru.
Reteta contine doar ingrediente sanatoase si este indulcita cu sirop de curmale - o alternativa ideala la zaharul alb rafinat.

- 2 linguri pudra de cacao raw
- 3 linguri ulei de cocos (lichid);
- 200 ml lapte de migdale
- 50g sirop de curmale
- 1/4 lingurita de sare;
- 160g fulgi de ovaz
- 100g nuca de cocos razuita
- 100g caju crud

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Foto: Shutterstock

Foto homepage: Shutterstock/ Vera Dimov

Mod de preparare - bile proteice fara zahar, cu cacao si cocos:

Se amesteca intr-un bol uleiul de cocos, pudra de cacao, laptele de migdale, sarea si siropul de curmale. Se maruntesc intr-un blender nucile caju si se amesteca cu ovazul si nuca de cocos razuita. Apoi se adauga compozitia peste pasta de cacao. Se amesteca incet pana se omogenizeaza. Mix-ul obtinut se modeleaza sub forma unor bilute, care apoi se dau prin nuca de cocos razuita sau prin cacao. Acestea se pot servi fie pe moment, fie dupa ce au fost pastrate la frigider. Pofta buna!

Reteta a fost oferita de magazinul online Vegis.ro, in cadrul campaniei #VegisChallenge #FaraZahar, o campanie ce sustine viata sanatoasa si consumul de produse benefice pentru organism.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri