In luna februarie, brutariile Paul au pregatit pentru toti cei care iubesc si sunt iubiti o colectie de produse dedicate sarbatorii indragostitilor. Astfel, la Paul te asteapta noile sortimente de eclere cu ciocolata sau zmeura proaspata, prajituri Millefeuilles cu fructe exotice, macarons si torturi in forma de inima, ideale pentru o declaratie de dragoste fara cuvinte.

Comunicat de presa

In noua gama se regasesc doua sortimente de eclere: Éclair 3 choco (cu crema de ciocolata alba, neagra si cu lapte) si Éclair framboise (cu crema de vanilie, crema de zmeura si zmeura). Prajiturile in editie limitata sunt cele doua sortimente de Millefeuille: cu crema de vanilie si zmeura si cu multe fructe exotice si parfumate, ambele in forma de inima. Renumitele macarons se gasesc in variantele cu arome de ciocolata, vanilie si zmeura, iar briosele frantuzesti Tropezienne, acoperite cu glazura de ciocolata si vanilie, au luat si ele forma inimii.

„De la un an la altul, ziua indragostitilor devine o sarbatoare tot mai populara printre romani. Si pentru ca franceza este limba universala a iubirii, la Paul invitam indragostitii sa gaseasca inspiratie si cadouri de efect, in noua colectie de Valentine’s Day. Cele mai apreciate deserturi din meniul Paul iau forma de inima si devin o declaratie in sine pentru cei care le primesc″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Brutariile Paul vor sarbatori luna indragostitilor prin concursuri dedicate pe paginile de Facebook si Instagram. Cei care participa pot castiga deserturi in forma de inima si isi pot declara dragostea cu mesaje romantice, inspirate de Paul. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook Paul Romania.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri