1. Pune in uleiul inca rece cateva feliute de mar; acestea te vor ajuta sa previi mirosul de prajeala care de obicei se raspandeste in toata casa si in acelasi timp iti arata si cand uleiul este suficient de bine incins.
2. Daca vrei sa prepari o prajeala de peste, pune la fiert apa cu otet intr-un recipient aflat langa tigaia in care prajesti pestele.
3. Pentru acele persoane care nu sufera mirosul de otet, pot folosi in loc cuisoarele. Vaporii acestia aromati vor indeparta mirosul de prajeala.
4. Stoarce in uleiul de prajit jumatate de lamaie si amesteca apoi. Va da o aroma placuta preparatului tau si in acelasi timp va elimina mirosul de prajeala nedorit.
5. O alta tehnica de indepartarea a mirosului neplacut care se degaja atunci cand prajim este sa punem patrunjel in prajeala. Apoi, ca sa indepartezi tot miroul, dupa ce ai terminat de prajit, pune la fiert un vas cu apa in care ai pus cuisoare.
Foto homepage: Shutterstock.com; prajeala, ulei
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară