1. Pune in uleiul inca rece cateva feliute de mar; acestea te vor ajuta sa previi mirosul de prajeala care de obicei se raspandeste in toata casa si in acelasi timp iti arata si cand uleiul este suficient de bine incins.
2. Daca vrei sa prepari o prajeala de peste, pune la fiert apa cu otet intr-un recipient aflat langa tigaia in care prajesti pestele.
3. Pentru acele persoane care nu sufera mirosul de otet, pot folosi in loc cuisoarele. Vaporii acestia aromati vor indeparta mirosul de prajeala.
4. Stoarce in uleiul de prajit jumatate de lamaie si amesteca apoi. Va da o aroma placuta preparatului tau si in acelasi timp va elimina mirosul de prajeala nedorit.
5. O alta tehnica de indepartarea a mirosului neplacut care se degaja atunci cand prajim este sa punem patrunjel in prajeala. Apoi, ca sa indepartezi tot miroul, dupa ce ai terminat de prajit, pune la fiert un vas cu apa in care ai pus cuisoare.
Foto homepage: Shutterstock.com; prajeala, ulei
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei