31 Octombrie 2014 publicat în Culinar 116 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Chef Jakob Hausmann, maestru in arta culinara, este elvetianul care s-a nascut cu pasiunea pentru gatit si care isi delecteaza oaspetii de la Restaurantul Mica Elvetie, din Centrul Vechi al Capitalei, cu delicii gastronomice inspirate de bucataria occidentala.

Comunicat de presa

”Am venit in Romania de mai bine de 20 de ani si va pot spune ca sunt inca «vrajit» de aceasta tara minunata. Iar faptul ca pot sa impartasesc din vasta mea experienta gastronomica, acumulata de-a lungul timpului, cu oaspetii care-mi calca pragul restaurantului, fie ei romani sau straini, ma face sa cred ca retetele mele au succes tocmai datorita sosurilor speciale pe care le folosesc, a aranjamentelor deosebite, dar si a pasiunii cu care le pregatesc. Le numesc retete cu suflet”, spune Chef Hausmann.

Friptura de vitel cu tagliatele de casa , trufe negre si rosii la gratar

Luna de luna, Chef Jakob Hausmann organizeaza seri tematice de gastronomie inspirata din bucataria occidentala, care pur si simplu iti incanta simturile si te face sa traiesti o experienta de neuitat, revenind mereu cu aceeasi placere.

Cappuccino de dovleac cu ghimbir


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri