Comunicat de presa
”Am venit in Romania de mai bine de 20 de ani si va pot spune ca sunt inca «vrajit» de aceasta tara minunata. Iar faptul ca pot sa impartasesc din vasta mea experienta gastronomica, acumulata de-a lungul timpului, cu oaspetii care-mi calca pragul restaurantului, fie ei romani sau straini, ma face sa cred ca retetele mele au succes tocmai datorita sosurilor speciale pe care le folosesc, a aranjamentelor deosebite, dar si a pasiunii cu care le pregatesc. Le numesc retete cu suflet”, spune Chef Hausmann.
Friptura de vitel cu tagliatele de casa , trufe negre si rosii la gratar
Luna de luna, Chef Jakob Hausmann organizeaza seri tematice de gastronomie inspirata din bucataria occidentala, care pur si simplu iti incanta simturile si te face sa traiesti o experienta de neuitat, revenind mereu cu aceeasi placere.
Cappuccino de dovleac cu ghimbir
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?