29 August 2014 publicat în Culinar 1 share-uri

• Au inceput preselectiile pentru Arena Bucatarasilor, competitia culinara dedicata celor mici

Comunicat de presa

Selgros Cash&Carry Romania anunta inceperea inscrierilor pentru Arena Bucatarasilor, competitia dedicata micilor pasionati de gastronomie. Pentru prima data de cand Selgros organizeaza Arena Bucatarilor, anul acesta si copiii vor avea ocazia sa-si masoare fortele in bucatarie. Preselectiile se vor desfasura online, prin intermediul aplicatiei dedicate competitiei, urmand ca 10 finalisti sa se „infrunte” live in fata publicului si a juriului in cadrul evenimentului organizat in Bucuresti, pe 10 septembrie.

Pana pe 14 iulie, parintii trebuie sa incarce in aplicatia speciala Arena Bucatarasilor o poza in care cel mic pregateste mancare, alaturi de reteta preferata. Primele 20 cele mai populare fotografii vor fi jurizate de catre reprezentantii Selgros Cash&Carry Romania, urmand ca in marea finala sa ajunga 10 dintre cei mai originali si creativi bucatarasi. Arena Bucatarasilor se adreseaza tuturor copiilor pasionati de bucatarie cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani din orasele in care exista un magazin Selgros.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

„Anul acesta, traditionala Arena Bucatarilor include si o competitie dedicata copiilor. Daca in ultimele luni cei mici s-au aliat si imprietenit cu fructele si legumele in cadrul proiectului „Sanatatea incepe din farfurie”, acum ii vom vedea direct la treaba, incurajati de super-eroii preferati. Obiceiurile alimentare sanatoase se formeaza din familie, iar noi facem primul pas sa-i implicam pe cei mici in bucatarie, provocandu-i sa fie creativi si sa se distreze gatind.” - a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry Romania.

Premiile puse in joc sunt:
Premiul 1: o bicicleta Mountain Bike cu echipament de protectie
Premiul 2: o trotineta cu echipament de protectie si un set de Badminton
Premiul 3: un set de carti educative

Regulamentul ce include detaliile organizarii competitiei Arena Bucatarasilor poate fi accesat online, la www.selgros.ro, in sectiunea Arena Bucatarilor.
 

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri