Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de peste:
- 3 bucati de macrou (dar se poate face cu orice fel de peste)
- 1 morcov
- 2 tulpini de telina
- 1 ceapa
- 2 ardei
- 2 rosii
- 1 cartof
- 2 linguri de orez
- 1 lingura de pasta de tomate
- 1 lingura ulei
- leustean,patrunjel
- suc de lamaie sau bors
Mod de preparare ciorba de peste:
Pestele se curata si se taie bucati, iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete.
Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovul.
Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii, cartoful si tulpina de telina.
Tot acum se poate adauga si pasta de tomate, apoi adaugam apa.
Dupa ce s-au fiert legumele se adauga bucatile de peste.
Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc.
La sfarstit se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!