Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu tofu:
- 1 kg ciuperci albe proaspete
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 1 gogosar proaspat
- 100 g branza vegetala Tofu
- 4 linguri ulei de floarea soarelui
- Amestec verdeata(ceapa,marar, patrunjel) o legatura
Mod de preparare ciuperci umplute cu tofu:
Spalati si curatati ciupercile - le scoateti coditele si le puneti separat. Ciupercile se aranjeaza intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei
Ceapa, ardeiul si gogosarul se curata si se spala. Se taie toate legumele cubulete marunte si se pun intr-o tigaie cu un pahar de apa si 2 linguri de ulei. Puneti pe foc, acoperiti cu capac si amestecati periodic pana legumele se inmoaie foarte bine.
Coditele de la ciuperci se taie marunt si se adauga peste legumele inmuiate bine, amestecati si mai lasati 5 minute pe foc mediu.
Tofu se taie cubulete mici si se adauga la legume.
Verdeata se taie marunt si se adauga la compozitia de legume si tofu. Puneti sare dupa gust, amestecati bine si stingeti focul.
Cu o lingurita umpleti ciupercile, le puneti la cuptor 40-50 de min.
Dupa ce le scoateti, cel mai bine sa le serviti calde, desi si reci au fost destul de bune.
Se pot servi ca fel principal de mancare si ca garnitura de legume.
Pofta Buna!
O reteta propusa de: Petruta Oprea (pati_maia)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară