O salata satioasa, excelenta pentru zilele de post!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de fasole:

  • 300 gr fasole
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • ulei, otet
  • sare, piper

Mod de preparare salata de fasole:

Se alege fasolea si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se scurge si se completeaza cu apa.
Se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul tocate marunt si se lasa sa fiarba.
Cand sunt aproape fierte se adauga sare, piper cimbru si tarhon si se mai da in unul doua clocote.
Cu o spumiera se scot boabele de fasole intr-un vas.
Se toaca ceapa fideluta, se asezoneaza cu sare si piper, ulei si otet dupa gust si se serveste.

O reteta propusa de: Violeta Postolache (vio_dreams)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de fasole.