Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de fasole:
- 300 gr fasole
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- ulei, otet
- sare, piper
Mod de preparare salata de fasole:
Se alege fasolea si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se scurge si se completeaza cu apa.
Se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul tocate marunt si se lasa sa fiarba.
Cand sunt aproape fierte se adauga sare, piper cimbru si tarhon si se mai da in unul doua clocote.
Cu o spumiera se scot boabele de fasole intr-un vas.
Se toaca ceapa fideluta, se asezoneaza cu sare si piper, ulei si otet dupa gust si se serveste.
O reteta propusa de: Violeta Postolache (vio_dreams)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?