O reteta delicioasa de aripi la curcan cu legume la cuptor!

O friptura de curcan cu multe legume!

Timp de preparare: 2-3 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru aripi de curcan cu legume la cuptor:

  • 2 aripi de curcan
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ciuperci
  • morcovi
  • conopida
  • usturoi

Mod de preparare aripi de curcan cu legume la cuptor:

Se spala si se cresteaza aripile. Se adauga usturoiul, apa, ulei si sare si se baga la cuptorul incalzit. Se intorc din cand in cand si cand sunt aproape gata se pun si legumele taiate : morcovii in patru,ciupercile in jumatati, conopida buchetele. Se mai adauga apa si sare dupa gust si se lasa sa se rumeneasca bine.

O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aripi de curcan cu legume la cuptor.