O friptura de curcan cu multe legume!
Timp de preparare: 2-3 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripi de curcan cu legume la cuptor:
- 2 aripi de curcan
- ulei
- sare
- piper
- ciuperci
- morcovi
- conopida
- usturoi
Mod de preparare aripi de curcan cu legume la cuptor:
Se spala si se cresteaza aripile. Se adauga usturoiul, apa, ulei si sare si se baga la cuptorul incalzit. Se intorc din cand in cand si cand sunt aproape gata se pun si legumele taiate : morcovii in patru,ciupercile in jumatati, conopida buchetele. Se mai adauga apa si sare dupa gust si se lasa sa se rumeneasca bine.
O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor