O friptura de curcan cu multe legume!
Timp de preparare: 2-3 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripi de curcan cu legume la cuptor:
- 2 aripi de curcan
- ulei
- sare
- piper
- ciuperci
- morcovi
- conopida
- usturoi
Mod de preparare aripi de curcan cu legume la cuptor:
Se spala si se cresteaza aripile. Se adauga usturoiul, apa, ulei si sare si se baga la cuptorul incalzit. Se intorc din cand in cand si cand sunt aproape gata se pun si legumele taiate : morcovii in patru,ciupercile in jumatati, conopida buchetele. Se mai adauga apa si sare dupa gust si se lasa sa se rumeneasca bine.
O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră