O friptura de curcan cu multe legume!
Timp de preparare: 2-3 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripi de curcan cu legume la cuptor:
- 2 aripi de curcan
- ulei
- sare
- piper
- ciuperci
- morcovi
- conopida
- usturoi
Mod de preparare aripi de curcan cu legume la cuptor:
Se spala si se cresteaza aripile. Se adauga usturoiul, apa, ulei si sare si se baga la cuptorul incalzit. Se intorc din cand in cand si cand sunt aproape gata se pun si legumele taiate : morcovii in patru,ciupercile in jumatati, conopida buchetele. Se mai adauga apa si sare dupa gust si se lasa sa se rumeneasca bine.
O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?