O friptura de curcan cu multe legume!
Timp de preparare: 2-3 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripi de curcan cu legume la cuptor:
- 2 aripi de curcan
- ulei
- sare
- piper
- ciuperci
- morcovi
- conopida
- usturoi
Mod de preparare aripi de curcan cu legume la cuptor:
Se spala si se cresteaza aripile. Se adauga usturoiul, apa, ulei si sare si se baga la cuptorul incalzit. Se intorc din cand in cand si cand sunt aproape gata se pun si legumele taiate : morcovii in patru,ciupercile in jumatati, conopida buchetele. Se mai adauga apa si sare dupa gust si se lasa sa se rumeneasca bine.
O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!