O friptura de curcan cu multe legume!
Timp de preparare: 2-3 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripi de curcan cu legume la cuptor:
- 2 aripi de curcan
- ulei
- sare
- piper
- ciuperci
- morcovi
- conopida
- usturoi
Mod de preparare aripi de curcan cu legume la cuptor:
Se spala si se cresteaza aripile. Se adauga usturoiul, apa, ulei si sare si se baga la cuptorul incalzit. Se intorc din cand in cand si cand sunt aproape gata se pun si legumele taiate : morcovii in patru,ciupercile in jumatati, conopida buchetele. Se mai adauga apa si sare dupa gust si se lasa sa se rumeneasca bine.
O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă