Un tort cu nuca, excelent pentru zilele in care tineti post!
Timp de preparare: 2 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tort de post cu nuca:
Pentru blat ai nevoie de:
- 150 g nuca macinata
- 100 g zahar
- 1 plic praf de copt
- 250 ml apa minerala
- linguri faina (compozita trebuie sa aiba consistenta unui chec).
Crema:
- Pentru crema se poate folosi crema din plicuri de crema instant eu am pus glazura instant cu apa
Mod de preparare tort de post cu nuca:
Se pregateste blatul: amesteci zaharul cu apa minerala, nuca, praful de copt, faina si pui compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc potrivit.
Dupa ce se raceste se insiropeaza, apoi orneaza.
O reteta propusa de: RUSU MIHAELA (garbo240654)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?