Un tort cu nuca, excelent pentru zilele in care tineti post!
Timp de preparare: 2 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tort de post cu nuca:
Pentru blat ai nevoie de:
- 150 g nuca macinata
- 100 g zahar
- 1 plic praf de copt
- 250 ml apa minerala
- linguri faina (compozita trebuie sa aiba consistenta unui chec).
Crema:
- Pentru crema se poate folosi crema din plicuri de crema instant eu am pus glazura instant cu apa
Mod de preparare tort de post cu nuca:
Se pregateste blatul: amesteci zaharul cu apa minerala, nuca, praful de copt, faina si pui compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc potrivit.
Dupa ce se raceste se insiropeaza, apoi orneaza.
O reteta propusa de: RUSU MIHAELA (garbo240654)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân