Un desert excelent si pentru zilele de post!
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:
- 250 g paste spirale (fusili)
- 2 linguri pesmet
- 3 linguri de nuca
- 3 linguri zahar brun
- coaja de lamaie rasa
- o lingurita de scortisoara
- putin ulei
Mod de preparare fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:
Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor.
Se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.
Pont: Daca vreti ceva mai ieftin, dar si bun in acelasi timp, pur si simplu prajiti pesmetul cu zahar in ulei si amestecati cu pastele.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Kaufland introduce un nou tip de bon fiscal, prietenos cu mediul...

Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie