Un desert excelent si pentru zilele de post!
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:
- 250 g paste spirale (fusili)
- 2 linguri pesmet
- 3 linguri de nuca
- 3 linguri zahar brun
- coaja de lamaie rasa
- o lingurita de scortisoara
- putin ulei
Mod de preparare fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:
Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor.
Se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.
Pont: Daca vreti ceva mai ieftin, dar si bun in acelasi timp, pur si simplu prajiti pesmetul cu zahar in ulei si amestecati cu pastele.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?