Ingrediente pilaf de post cu legume:
- un pahar plin cu orez
- cateva ciuperci proaspete sau o conserva de ciuperci
- un pahar cu vin alb
- 3 pahare pline cu apa
- 2 cepe mici
- 2-3 catei usturoi
- 1 morcov mare
- sare
- nucsoara
- o bucatica generoasa de margarina
- 1/4 lamaie
Mod de preparare pilaf de post:
Cepele se toaca marunt, usturoiul se piseaza, morcovul se da prin razatoarea mare si se calesc in margarina intr-o cratita. Dupa ce s-au rumenit se adauga ciuperci taiate si ele(daca sunt din conserva,nu uitati sa le scurgeti bine de saramura). Se calesc impreuna si se sting cu o cana de vin alb. Se adauga orezul,se completeaza cu supa sau apa, se condimenteaza si se lasa sa fiarba la foc mic in jur de 30 min,cum am precizat si mai sus,puteti continua gatirea in cuptorul incins.
La final stoarceti sucul de lamaie peste orez si amestecati bine,serviti ca atare sau langa o friptura,asta daca nu tineti post:)
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul poetagurmanta.blogspot.com
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro