In urma cu doua saptamani am pus conopida la murat. Ne-am gandit noi sa avem pe masa de Craciun ceva ce ne aduce aminte de sarbatorile petrecute acasa cu cei dragi din familie. Uitati cum am procedat:
Ingrediente conopida murata:
- 2 conopide
- 6 morcovi
- 2 linguri boabe de mustar
- 2 linguri boabe de piper
- marar uscat
- frunze de dafin
- sare mare
- apa
Mod de preparare conopida murata:
Desfacem conopida in buchetele mai mici pe care le lasam o ora in apa cu sare. Curatam si spalam morcovii, apoi ii taiem feliute. Punem la fiert apa cu cate 1 lingura de sare mare la 1 litru de apa. Intre timp, asezam in borcane conopida, morcovii, cate 2 frunze de dafin, boabele de piper si de mustar si mararul uscat. Dupa ce apa a fiert, turnam cu grija in borcane. Puteti aseza o lama de cutit sub fiecare borcan astfel incat sa nu se sparga. Sigilam capacele si lasam borcanele acoperite pana a doua zi, dupa care se asaza frumos in camara si se asteapta Craciunul:).
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul meosiris.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare