Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de fasole boabe:
- 200 g fasole boabe
- 1 ardei gras rosu
- 2 fire de ceapa verde
- masline
- cimbru
- sare, piper
- zeama de la o lamaie
- o lingurita de ulei
Mod de preparare salata de fasole boabe:
Se lasa fasolea la inmuiat peste noapte, apoi se fierbe in apa cu sare pana cand bobul este moale.
Cand este fiarta, se scurge fasolea de apa si se pune intr-o salatiera.
Peste fasole se adauga ardeiul gras rosu taiat in fasii, ceapa taiata rondele si maslinele. Se amesteca cu grija pentru a nu sfarama boabele de fasole.
Adaugam sare, piper, cimbru, zeama de lamaie si putin ulei.
Aceasta salata eu am asezat-o pe o chifla taiata si scobita de miez. Ea se poate servi cu friptura, chiftele, rulade de carne, carnati prajiti, etc.
O reteta propusa de: predescu stela (ulina)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?