Ardei umpluti de post:
- 6 ardei grasi
- 700g cartofi
- 2 cepe
- 2 rosii decojite in prealabil
- 100 ml ulei
- piper
- sare
- vegeta (optional)
- cimbru
- patrunjel
Mod de preparare ardei umpluti de post:
Ceapa si rosiile decojite se taie marunt si se pun in tigaie in ulei, pana se rumenesc bine.
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se dau pe razatoarea fina. Dupa ce s-au racit ambele compozitii (cartofii si amestecul de ceapa cu rosii) se amesteca bine condimentand cu sare, piper, cimbru, vegeta.
Umplem apoi ardeii cu aceasta compozitie si ii asezam intr-o tava unsa cu ulei. Putem picura si pe ardei putin ulei. Se aseaza intre ei cateva felii de rosii, se presara patrunjel si se da la cuptor pentru 30 minute, pana se inmoaie ardeii si se rumenesc putin. Sunt buni atat calzi alaturi de un ardei iute, cat si reci alaturi de o salata de rosii.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.