Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru melcisori de post cu mere:
- 8 mere mici
- 400 g aluat foietaj
- 1 lingura ulei
- 5 linguri zahar
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare melcisori de post cu mere:
Se curata merele de coaja si se dau pe razatoare. Se storc apoi de suc si se amesteca cu zaharul, scortisoara si zaharul vanilat. Aluatul de foietaj se lasa la decongelat. Apoi se adauga deasupra continutul de mere obtinut si se ruleaza. Se taie apoi felii de cate 2 cm si se ung deasupra cu putin ulei. Se coc in tava unsa cu ulei aproximativ 30-40 de minute.
Se servesc cu zahar pudra deasupra. Pofta Buna!
O reteta propusa de: Ramona Opris (garbo250794)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse